Wyśmienite trufle i grzyby
Trufle to jedne z najdroższych i najbardziej wykwintnych grzybów na świecie, które oferują swoje doskonałe walory smakowe oraz niepowtarzalny zapach.
Sprowadzamy do Polski trufle białe i czarne, przybliżając klimat i tradycje Włoch dla każdego, kto chciałby użyć tych unikalnych składników w swoich potrawach.

Carpaccio di tartufo nero
Plastry trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) w oliwie z oliwek extra vergine. Połączenie luksusu z bogatą gamą smaków. Doskonała zwłaszcza na gorących potrawach. Doskonały ekskluzywny dodatek również do potraw z jajek. Doskonała na wykwintną pizzę GOURMET.

Crema tartufata
Krem grzybowy z truflą

Funghi Trifolati Famigliola Gialla
Opieńki zmienne w oleju i przyprawach. Gotowe do podania. Idealne do risotto, dań z makaronu oraz na pizzę i bruschettę.

Misto Funghi Trifolati
Aromatyczny mix już ugotowanych i przyprawionych grzybów. Gotowy do podania. Doskonały jako dodatek, składnik receptur i dań.

Porcini Funghi Trifolati
Grzyby borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Porcini Funghi Trifolati
Grzyby borowiki krojone z przyprawami. Doskonałe na przystawkę. Idealnie komponują się z drugimi daniami. Znakomite na pizzę np. do klasycznych wersji z szynką i grzybami.

Tartufo bianco fresco
Świeża biała trufla

Tartufo nero fresco
Świeża trufla czarna.