![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2022/09/Palfuoco-Ambient-1-253x315.jpg)
Nowość
Ser Palfuoco al peperoncino
Nowość
Ser pleśniowy dojrzewający z pasteryzowanego pełnotłustego mleka krowiego wzbogacony płatkami ostrej papryczki peperoncino. Doskonały jako aperitivo, dodatek do pizzy i polenty, świetny na ciepłym toście. Polecany w akompaniamencie czerwonego wina.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/05/sfoglia-370x237.png)
Nowość
Ignalat
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Nowość
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/11/stracciatella-315x315.jpg)
Nowość
Ignalat
Ser Stracciatella Ignalat
Nowość
Kremowy serek typu pasta filata w strzępkach zatopiony w kremowej śmietance. Wyjątkowy specjał z regionu Apulia. Doskonały samodzielnie. Znakomity jako dodatek do sałatek, pizzy Gourmet.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/09/crutin-315x315.png)
Nowość
Beppino Occelli
Ser z truflą letnią Crutin
Nowość
Tradycyjny piemoncki długodojrzewający ser krowi z truflą letnią
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA