Ser Ubriaco di Prosecco DOC
Ser półtwardy z niepasteryzowanego mleka krowiego o delikatnym, świeżym, lekko kwaskowatym smaku, aromacie owoców cytrusowych i zielonego jabłka, dojrzewający przez minimum 4 miesiące w wytłokach gronowych i winie Prosecco DOC. Poleca się serwować go w akompaniamencie białych win. Ziołowo-orzechowe nuty sera idealnie współgrają z aperitifem ze świeżych, owocowych win.
Ser Ubriaco di Raboso
Ser twardy z mleka krowiego, dojrzewający, uszlachetniany w winie "Raboso IGT" i moszczu winogron szczepu Raboso. W smaku intensywny, głęboki, winny, lekko ostry. Najpełniej rozwija swój aromat w temperaturze otoczenia. Znakomity zwłaszcza w towarzystwie czerwonych i białych win.
Wino Pinot Grigio
Pinot Grigio z winnicy Tenuta Sant’Anna, delikatne wino o szerokim aromacie i doskonałym smaku. Doskonałe jako aperitif. Znakomicie komponuje się z przystawkami z wędlin, daniami na bazie ryb, białego mięsa, serami i sosami serowymi oraz omletami.
Wino Pinot Nero Friuli DOC
Przyjemne i świeże Pinot Nero Friuli DOC to miękkie czerwone wino, owocowe, codzienne, o średniej intensywności. W nosie nuty czerwonych owoców i poziomek. Doskonałe do wędlin i serów o średnim okresie dojrzewania, do jagnięciny i drobiu oraz pierwszych dań np. risotto.