Nowość
Polselli
Polselli Farina 00 Ideale per Pasta
Nowość
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi
Nowość
Pesto alla genovese DOP
Nowość
Oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii z certyfikatem pochodzenia DOP, z serami Grana Padano DOP, Parmigiano Reggiano DOP i Pecorino Romano DOP, orzeszkami piniowymi i dodatkiem czosnku i soli. Doskonałe do makaronu np. z linguine, ale też do chleba, sera, sałaty i innych dań.
Nowość
Porchetta di Ariccia IGP
Nowość
Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA