![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideale-per-pasta-315x315.jpg)
Nowość
Polselli
Polselli Farina 00 Ideale per Pasta
Nowość
Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00 do wyrobu świeżych makaronów, wyrobów z farszem i kluseczek gnocchi
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2021/05/Farina-ideal-per-Dolci-315x315.jpg)
Nowość
Polselli
Polselli Farina 00 Ideale per Dolci
Nowość
Mąka z miękkiego ziarna pszenicy typu 00 do wyrobu ciast i wyrobów cukierniczych o kruchej, napowietrzonej strukturze, strukturze miękkiej, wyrobów drożdżowych, ciasta francuskiego oraz ciast wymagających długiego przygotowania
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA