Oryginalne oliwy i octy
Prawdziwa włoska oliwa z oliwek to królowa śródziemnomorskiej kuchni – o zdecydowanym smaku, złocistozielonym kolorze i charakterystycznym zapachu.
Oferujemy najwyższej jakości oliwy extra vergine, także z dodatkami takimi jak pomarańcza czy żurawina, a sprowadzane przez nas octy balsamiczne wydobędą z każdej potrawy głębię jej smaku.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G
Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Olio extravergine d’oliva inMASSERIA
Wysokiej jakości rzemieśnicza oliwa z oliwek extravergine inMasseria, 100% włoska oliwa z Apulii, tłoczona na zimno, butelka 0,5l

Olio extravergine di oliva LE COLLINE
Wysokiej jakości oliwa z extravergine z najlepszych odmian włoskich oliwek. Oliwa o niskiej kwasowości, tłoczona na zimno, 100% produkt włoski, butelka 750 ml. Znakomity dodatek do potraw, sałatek, warzyw, pizzy.

Olio extravergine d’oliva inMASSERIA 5l
Wysokiej jakości rzemieśnicza oliwa z oliwek extravergine inMasseria, 100% włoska oliwa z Apulii, tłoczona na zimno, puszka 5l

Aceto Balsamico di Modena Gourmet IGP – 5 grappoli
Ocet balsamiczny z Modeny IGP Gourmet - 5 grappoli - wysokiej jakości ocet balsamiczny o gęstej, kremowej konsystencji i harmonijnym smaku. Wspaniale podkreśla smak świeżych i gotowanych warzyw, łososia, kurczaka, białych mięs, bresaoli, pizzy, carpaccio z mięsa oraz rukoli.