
Gnocchi di patate 500 g
Ziemniaczane kluseczki. Prosty skład (5 składników), bez konserwantów i bez GMO. Gnocchi można doprawić ulubionymi dodatkami - masłem i szałwią, mięsnym ragu' lub zapiec w piekarniku (gnocchi alla sorrentina).

Gnocchi alla tirolese con spinaci 350 g
Ziemniaczane kluseczki szpinakowe (tyrolskie). Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi mogą być podawane ze śmietaną i speckiem lub masłem i szałwię.

Gnocchi di patate con zucca 500 g
Ziemniaczane kluseczki dyniowe. Prosty skład (6 naturalnych składników), bez GMO. Ekspresowy i prosty obiad - włoskie kluseczki gnocchi z masłem i szałwią lub sosem pomidorowym.

Gnocchi alla romana
Kluseczki o subtelnym smaku oraz miękka i sprężysta konsystencja. Sprawdzą się doskonale zarówno z tradycyjnymi sosami, takimi jak pomidorowymi, ragu', śmietanowo-serowym czy pesto z bazylii.

Polpette di carne
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem mięsnym. Te pyszne pulpeciki do przygotowania na patelni lub w piekarniku to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di tonno
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z soczystym nadzieniem z tuńczyka. Te pyszne pulpeciki z nadzieniem z tuńczyka do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Polpette di verdure
Okrągłe pulpeciki w chrupiącej panierce z miękkim warzywnym nadzieniem. Te pyszne pulpeciki z warzywnym nadzieniem do przygotowania na patelni lub w piekarniku, to idealny aperitif lub drugie danie. Można podawać solo, ze smakowymi salsami lub rożnego rodzaju sałatkami.

Crespelle con chiodini e Asiago DOP
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z farszem z opieniek oraz sera Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con formaggi con Asiago DOP 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników wypełnionych serowym nadzieniem z serem Asiago DOP. Naleśniki polane beszamelowym sosem. Idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con asparagi 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z nadzieniem szparagowym. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con pomodoro e mozzarella 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z sosem pomidorowym i mozzarellą. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con prosciutto cotto e stracchino 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z szynką prosciutto cotto oraz serem stracchino. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con spinaci 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników wypełnionych szpinakiem i polanych beszamelowym sosem. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Crespelle con zucchine e brie 350 g
Danie mączne w formie okrągłych, zawijanych naleśników z serowo cukiniowym nadzieniem i polanych beszamelowym sosem. Naleśniki idealne do podgrzania w mikrofalówce lub na patelni z niewielką ilością masła, aby otrzymać chrupiąca skórkę.

Galani dei dogi 150 g
Smażone ciastka karnawałowe z cukrem pudrem. Włoski odpowiednik faworków czy chrustu. Umilą popołudniową filiżankę włoskiego espresso.

Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Ser Spirito Rubino
Dojrzewający kozi ser uszlachetniany winem Marzemino passito. Ser dojrzewa 6 miesięcy. Świetny jako element aperitifu z czerwonym winem, rzemieślniczymi wędlinami oraz oliwkami i świeżym chlebem.

Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.