36 produktów
Delduca - placeholder Nowość

Wino Vin Santo di Montepulciano DOC 2013

Toskańskie słodkie Vin Santo. Doskonałe z deserami i typowo toskańskimi ciasteczkami ‘cantucci”.

Delduca - placeholder
San Leonino

Wino Chianti Classico Salivolpe Gran Selezione DOCG 2012

Czerwone wytrawne z najwyżej położonych winnic CRU

Delduca - placeholder
San Leonino

Wino Chianti Classico Al Limite DOCG 2016

Czerwone wytrawne, kwintesencja aromatów Toskanii

Delduca - placeholder
San Leonino

Wino Governo All’Uso Toscano IGT 2017

Czerwone wytrawne, świeże, miękkie, a równocześnie surowe i ascetyczne

Delduca - placeholder
Val di Suga

Wino Brunello di Montalcino DOCG Riserva 2013

Czerwone wytrawne typu Riserva. Eleganckie i pełne.

Delduca - placeholder
Val di Suga

Wino Brunello di Montalcino DOCG 2013 Vigna Spuntali

Czerwone wytrawne DOCG z winnicy Vigna Spuntali - najcieplejszych stoków Montalcino

Delduca - placeholder
Val di Suga

Wino Rosso di Montalcino DOC 2016

Czerwone wytrawne, eleganckie taniny

Delduca - placeholder

Olio biologico extravergine di oliva MONTAGNANI

Biologiczna, wysokogatunkowa oliwa z oliwek extravergine, 100% z włoskich oliwek, tłoczona na zimno za pomocą procesów mechanicznych do 24 godzin od zbioru, butelka 0,5 l

Delduca - placeholder
Toscobosco

Carpaccio di tartufo nero

Plastry letniej trufli

Delduca - placeholder

Costata

Stek Costata w przeciwieństwie do steku alla fiorentina zawiera także części mięśni, w tym także część mięśni kręgosłupa.

Delduca - placeholder

Finocchiona IGP

Finocchiona to mielone mięso wieprzowe, aromatyzowane nasionami kopru włoskiego i moczone w czerwonym winie. Do jej produkcji wykorzystuje się mięso z partii brzucha i łopatki wieprzowej, a po odpowiednim przyprawieniu poddaje się długiemu okresowi dojrzewania.

Delduca - placeholder

Fiorentina

Stek Fiorentina to kawalek mięsa z kością z młodej wołowiny. Doskonały smak i jakość mięsa, w połączeniu ze specyficznym przygotowaniem sprawia, iz stek fiorentina jest jednym z najbardziej znanych dań kuchni toskańskiej.

Delduca - placeholder

Lardo in conca

Lardo in conca to słonina z włoskich grzbietów wieprzowych. Produkt jest aromatyczny i delikatny, a pokrojony na cienkie plasterki, może być dodatkiem do grzanek czy focacci. Nadaje się również idealnie do pizzy oraz do polenty podawanej na ciepło.

Delduca - placeholder

Olive leccino con peperoncino

Idealne jako aperitif, świetnie smakują w połączeniu z wędlinami i serami.

Delduca - placeholder

Petto d’oca affumicato

To najwyższej jakości mięso z gęsi, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, stanowi tradycyjny włoski przysmak. Dojrzewające oraz wędzone w optymalnych warunkach, przez ściśle określony okres czasu, zachwyca smakiem i aromatem.

Delduca - placeholder

Prosciutto arrosto al tartufo

Prosciutto, czyli rodzaj włoskiej, surowej i podsuszonej szynki pochodzącej z najszlachetniejszych partii udźców wieprzowych. Charakteryzuje się łagodnym, lekko słodkim smakiem. Podwędzane w dymie bukowym i dojrzewające, z dodatkiem kawałków trufli, jest luksusowym włoskim przysmakiem.

Delduca - placeholder
Polselli

Sale marino artigianale

Bogata w magnez, jod oraz inne elementy odżywcze niezbędne dla ludzkiego organizmu. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością.

Delduca - placeholder
Caseificio Nuovo

Ser Caciotta di Mucca

Świeży ser z mleka krowiego dojrzewającego 30/45 dni

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów