
Nowość
Ser Pecorino Romano DOP
Nowość
Ser Pecorino Romano DOP z Sardynii to włoski twardy ser dojrzewający z pełnotłustego mleka owczego o charakterystycznym zdecydowanym smaku i intensywnym aromacie. Idealnie pasuje jako dodatek do sosów, pizzy i makaronów.

Ser Pecorino fresco sardo Ballu Tondu
Dojrzewający, twardy ser podpuszczkowy z mleka owczego z Sardynii o bardzo charakterystycznym, lekko ostrym smaku. Wytwarzany na obszarach nieskażonej natury Sardynii. Doskonały na deskę serów lub na grzanki. Idealnie komponuje się z musztardkami do serów.

Ser Pecorino sardo isolano
Ser twardy dojrzewający z mleka owczego z Sardynii o wyrazistym, pełnym smaku. Doskonały na deskę serów. W postaci startej znakomity do wykończenia dań na bazie makaronu, również zapiekanego oraz do risotto.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
Zachwyć podniebienia swoich klientów

Kontakt z biurem