Salsa dolce-piccante di Ciliegie con Zenzero BIO

Nowość
Lazzaris
Salsa dolce-piccante di Ciliegie con Zenzero BIO
Nowość
Salsa słodko-pikantna z czereśni z dodatkiem imbiru BIO. Idealny akompagnament dla przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Nowość
Lazzaris
Salsa dolce-piccante di Fichi e Senape BIO
Nowość
Salsa słodko-pikantna z fig z musztardą i papryczka peperoncino BIO. Znakomita do przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Nowość
Lazzaris
Salsa dolce-piccante di Arance con Senape e Peperoncino BIO
Nowość
Salsa słodko-pikantna z pomarańczy z aromatem musztardy i dodatkiem papryczki peperoncino BIO. Idealna do przystawek i warzyw, do świeżych kremowych serów, takich jak stracchino, mascarpone i ricotta, interesująca również do burgerów i czerwonych mięs.

Nowość
La Casearia Carpenedo
Ser Briscola® Bio al Raboso
Nowość
Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem "Raboso DOC"
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA