Peperoncini rossi goccia

34 wpisy
Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini rossi goccia

Nowość

Czerwone papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Nowość

Peperoncini gialli goccia

Nowość

Żółte papryczki w oryginalnym kształcie kropli, w zalewie z octem winnym. Idealne jako dodatek do sałatek, potraw mięsnych i ryb, przekąsek, przystawek i na pizzę Gourmet. Upiększą każde danie, nadając mu wyjątkowości i elegancji.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli allo Speck

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z ricotty, specka i sera Grana Padano. Znakomite z sosem śmietanowym i dodatkiem gałki muszkatołowej.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli al Tartufo Bianco

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z białą truflą, ricottą i serem Parmigiano Reggiano. Idealnie sprawdzą się podane z płatkami świeżej trufli lub z carpaccio z trufli.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli alla Zucca

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z dyni, sera Parmigiano Reggiano i sera Grana Padano. Doskonale smakują z masłem, szałwią i wędzonym serem scamorza affumicata.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli Mozzarella e Pomodoro

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z mozzarelli, pomidorów i sera Grana Padano. Doskonale komponuje się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli Ricotta e Spinaci

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem ze szpinaku i sera Grana Padano. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli ai funghi porcini

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z ricotty, grzybów borowików i pieczarek oraz sera Grana Padano. Doskonałe z masłem, czosnkiem i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli al salmone

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z wędzonego łososia i sera Grana Padano. Doskonałe z salsą na bazie masła i czosnku, z dodatkiem świeżej śmietanki i szafranu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle e pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA