Tonno in busta

9 wpisów
Delduca - placeholder

Tonno in busta

Tuńczyk w oleju słonecznikowym w saszetce. Idealny do sałatek, kanapek i bardziej złożonych dań, np. zapiekanek makaronowych czy sosów do makaronu. Komponuje się znakomicie z pomidorami, bakłażanem, cukinią, grillowaną papryką. Można z niego przyrządzić zarówno pastę kanapkową, jak i dodać do wytrawnej tarty lub pizzy.

Delduca - placeholder

Filetti di Sgombro

Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.

Delduca - placeholder

Tonno Filetti Lukus

Wysokiej jakości filety z tuńczyka w oliwie z oliwek. Doskonale komponują się z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką, doprawione oliwką z oliwek, pietruszką i octem balsamicznym. Idealne do drugich dań.

Delduca - placeholder

Nero di seppia

Nero di seppia – atrament kałamarnicy. To oryginalna i ekskluzywna przyprawa dzięki której dania wzbogacone są o nutę śródziemnomorskiego smaku oraz zyskują niepowtarzalny, atrakcyjny wygląd.

Delduca - placeholder

Filetti di alici

Filety z anchois. Silnie solone filety z sardeli europejskiej o bardzo silnym, zdecydowanym smaku.

Delduca - placeholder

Baccala’ alla vicentina

Baccala’ alla vicentina to regionalne danie w prowincji Vicenza

Delduca - placeholder

Baccala’ Mantecato

Baccala’ mantecato to potrawa z suszonych filetów dorsza, jedna z najbardziej popularnych, pysznych przekąsek serwowanych w Wenecji i okolicach.

Delduca - placeholder
Smeralda

Bottarga di muggine

Suszona ikra z cefala pospolitego (ryba z rodziny mugliowatych). Bottargę konsumuje się jako przystawkę lub z makaronem (zwłaszcza spaghetti).

Delduca - placeholder

Filetti Tonno Moro

Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów