Ser Conciato al pepe
Twardy ser z mleka krowiego z regionu Veneto. Dojrzewa w dębowych beczkach z wyselekcjonowaną mieszanką czarnego pieprzu. Idealny z czerwonym winem, doskonały na deskę serów.
Wenecja Euganejska
Opis
Twardy ser z mleka krowiego, o zwartym miąższu w kolorze kości słoniowej i pikantnej skórce. Dojrzewa w dębowych beczkach w wyselekcjonowanej mieszance czarnego pieprzu. Wyjątkowy, pikantny ser. Dzięki obecności czarnego pieprzu idealnie komponuje się z czerwonym winem.
Sugestie
Idealny z czerwonym winem, doskonały na deskę serów. Można łączyć go również z sosami i dżemami.
Dane techniczne
ser z mleka krowiego z czarnym pieprzem dojrzewający w dębowych beczkach.
Pikantny
pasteryzowane MLEKO krowie, kultury bakterii mlekowych, sól, podpuszczka kozia w skórce, czarny pieprz w skórce (min. 2%)
500g lub 1 kg
Przechowywać w temp. +4°C/+6°C
Włochy
MLEKO (w tym LAKTOZA)
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100g produktu
1952kj / 471kcal
40g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 27g
0,2g, w tym cukry 0g
28g
1,8g