Salsa di cipolle
Delikatna salsa z czerwonej cebuli z lekkim posmakiem pomarańczy. Aromatyczna salsa o konsystencji dżemu i intensywnym smaku. Idealna jako dodatek do mięs, wędlin i serów o wyraźnym smaku.
Wenecja Euganejska
Opis
Delikatna salsa z czerwonej cebuli z lekkim posmakiem pomarańczy. Aromatyczna salsa o konsystencji dżemu i intensywnym smaku. Bardzo wszechstronna.
Sugestie
Idealny dodatek do mięs, wędlin i serów o wyraźnym smaku. Do skosztowania np. z serem provolone, a z mięs - z roastbeef'em.
Dane techniczne
Cebula 47%, cukier, ocet winny (wino, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), woda, kandyzowana pomarańcza 3% (pomarańcza, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, korektor kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), sól, korektor kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty. Może zawierać MUSZTARDĘ. Bez glutenu.
Słoik
110 gram
Przechowywać w chłodnym miejscu, z daleka od źródeł światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Włochy
DWUTLENEK SIARKI. Może zawierać MUSZTARDĘ. Bez glutenu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze w 100g produktu
749 kJ / 176 kcal
0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
43 g w tym cukry 40 g
0,8 g
0,13 g
1,5 g
Lazzaris
Oferujemy szeroki asortyment sals owocowo-warzywnych i "musztardek" oraz marmoladek, które znakomicie podkreślą Twoje dania. Ogromny wybór słodkich, wytrawnych i słodko-pikantnych produktów: musztardy Mostarda Veneta, Mostarda Cremona, Mostarda Mantova, Mostarda Cotognata oraz inne salsy owocowo-warzywne idealnie pasujące do serów, wędlin, deserów i dań głównych.
Sukcesem naszej firmy są ciągłe badania i wprowadzanie innowacji oraz nowych kombinacji smakowych. Śledzimy zapotrzebowania rynku i w odpowiedzi na nie wybieramy najbardziej pasujące metody przetwarzania i produkcji. Wybieramy produkty jedynie najwyższej jakości.