Ignalat

Ser Scamorzina affumicata

Tradycyjny wędzony ser śmietanowy z mleka krowiego z regionu Apulia. Otrzymywany jest metodą zwaną po włosku pasta filata.

Nowość
Ignalat

Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni

Świeże płaty mozzarelli do faszerowania

Ignalat

Ser Mozzarella treccia

Pleciony ser Mozzarella wytwarzany z mleka krowiego.

Ignalat

Ser Stracciatella pugliese

Kremowy serek śmietankowy z mleka krowiego z regionu Apulia czyli kawałeczki mozzarelli zatopione w kremowej śmietance

Olive verdi giganti Cerignola

Duże zielone oliwki z pestkami. Szczególnie wskazane jako dodatek do aperitif, idealnie wzbogacają też smak sałatek i wielu innych przepisów.

Olive Verdi giganti

Gigantyczne i soczyste zielone oliwki.

Capperi medi

Aromatyczne właściwości zawarte są w pąkach kwiatów powszechnie zwanych kaparami. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Capperi al sale

Najbardziej cenionymi we Włoszech są „małe” kapary. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Capperi piccoli

Najbardziej cenionymi we Włoszech są „małe” kapary. Kapary zwykle używane są do aromatyzowania potraw, pasują do większości dań począwszy od mięs, ryb i makaronów.

Olio di oliva extravergine in confezione da 5 lt

Oliwa z oliwek to olej roślinny o zmiennym zabarwieniu od złocistożółtego do żółtozielonego, charakterystycznym zapachu oraz specyficznym smaku.