Ser Burrata Affumicata

43 wpisy
Delduca - placeholder
Nowość

Ser Burrata Affumicata

Nowość

Burrata wędzona drewnem bukowym. Świeży, apulijski ser z masy parzonej z pasteryzowanego mleka krowiego z aksamitnym śmietankowym sercem. Doskonały na zimno z dodatkiem oliwy extra virgin lub jako dodatek do sałatki, pomidorów, chleba lub na pizzę wyjętą z pieca.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Burrata Artigiana

Nowość

Burrata w formie sakiewki. Świeży, apulijski ser z masy parzonej z pasteryzowanego mleka krowiego z aksamitnym śmietankowym sercem. Doskonały na zimno z dodatkiem oliwy extra virgin lub jako dodatek do sałatki, pomidorów, chleba lub na pizzę wyjętą z pieca.

Delduca - placeholder
Rosso Gargano

Passata di pomodorino cherry Rosso Gargano

Gęsta i aksamitna passata z pomidorków koktajlowych zebranych w Apulii. Nie wymaga długiego gotowania oraz doskonale przylega do makaronu. Świetnie sprawdzi się na pizzy Gourmet, w sosach do makaronów, albo w formie zupy kremu.

Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Giustini

Patu’ Primitivo IGT Salento

Nowość

Czerwone wino apelacji Salento IGT ze szczepu winogron Primitivo z włoskiej Apulii. Wino o rubinowej barwie i owocowym smaku. Polecane do pikantnych pierwszych dań oraz pieczonego mięsa.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Burrata Al Basilico Ignalat

Nowość

Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Delduca - placeholder
Nowość
Frantoio d’Orazio

Olio Extra Vergine Di Oliva D’Orazio

Nowość

Oliwa z oliwek extravergine z linii Luminarie, tłoczona na zimno. Oliwa najwyższej jakości, uzyskana wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Idealna na zimno i na ciepło. Doskonała do dań z gotowanymi ziemniakami, serem mozzarella, białym mięsem oraz gotowanymi rybami. Polecana do sosów czy jako dodatek do zup kremów lub warzywnej minestrone z ryżem.

Delduca - placeholder
Nowość
Rosso Gargano

Pomodori datterini gialli Rosso Gargano 400g

Nowość

Włoskie żółte pomidory z regionu Apulia. Zrywane w najgorętsze dni roku, uprawiane na gorącym włoskim słońcu, charakteryzują się doskonałym aromatem i wyjątkowym smakiem. Pasują do sosów, pieczeni i dań głównych. Idealne na sosy do makaronów, na pizzę, zupy minestrone, a także kremu z karmelizowanych pomidorków. Doskonały zamiennik świeżych pomidorów.

Delduca - placeholder
Nowość

Passata di datterino Rosso Gargano

Nowość

Doskonała jakościowo tradycyjna passata z pomidorków daktylowych z Apulii. Gęsta, aromatyczna i jedwabista. Nie wymaga długiego gotowania. Doskonale przylega do makaronu, tworząc danie doskonałe. Znakomicie sprawdzi się również w wyszukanych potrawach, w tym na pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość

Sugo alle verdure Rosso Gargano

Nowość

Gotowy sos do makaronu na bazie pomidorów pelati i pulpy pomidorowej z Apulii, z dodatkiem bakłażana, cukinii, papryki, cebuli, marchwi, selera, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i czosnku. Bez konserwantów i bez dodatku cukru. Wystarczy podgrzać i podawać z makaronem.

Delduca - placeholder
Nowość

Sugo all’arrabbiata Rosso Gargano

Nowość

Gotowy sos do makaronu na bazie pulpy pomidorowej i pomidorów pelati z Apulii, z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, soli i czosnku. Bez konserwantów i bez dodatku cukru. Wystarczy podgrzać i podawać z makaronem.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA