Filetti di Sgombro
Makrela w oliwie z oliwek. Ryba bogata w kwasy Omega 3. Doskonała w sałatkach. Znakomita do przyrządzenia prostych, smacznych dań.
Filetti Tonno Moro
Wysokiej jakości fileciki z tuńczyka w oliwie z oliwek Tonno Moro z wyselekcjonowanych ryb ze zrównoważonych połowów, obrabiane ręcznie z najwyższą troską o jakość produktu. Zalane oliwą z oliwek fileciki bardzo delikatne i aromatyczne. Idealne do dań głównych i sałatek.
Tonno Filetti Lukus
Wysokiej jakości filety z tuńczyka w oliwie z oliwek. Doskonale komponują się z bakłażanem, cukinią i grillowaną papryką, doprawione oliwką z oliwek, pietruszką i octem balsamicznym. Idealne do drugich dań.
Ventricina piccante
Typowa regionalna włoska wędlina wieprzowa o zdecydowanym, lekko pikantnym smaku. Jej smak idealnie komponuje się ze smakiem dojrzałego pomidora. Doskonała na pizzę. Znakomita do przygotowania pikantnej carbonary, sosu do krótkich makaronów np. trofii, cavatelli czy do gnocchi.