
Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g
Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g
Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Olio Extra Vergine Di Oliva D’Orazio
Oliwa z oliwek extravergine z linii Luminarie, tłoczona na zimno. Oliwa najwyższej jakości, uzyskana wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Idealna na zimno i na ciepło. Doskonała do dań z gotowanymi ziemniakami, serem mozzarella, białym mięsem oraz gotowanymi rybami. Polecana do sosów czy jako dodatek do zup kremów lub warzywnej minestrone z ryżem.