Tradycyjne słodycze i kawa
Sprowadzamy do Polski słodkości powstające na podstawie tradycyjnych włoskich receptur i wyselekcjonowane ziarna kawy.
Oferujemy kruche ciasteczka migdałowe, panettone, biszkopty, babki waniliowe oraz najbardziej klasyczne weneckie kruche ciasta pane del castello.

Galani dei dogi 150 g
Smażone ciastka karnawałowe z cukrem pudrem. Włoski odpowiednik faworków czy chrustu. Umilą popołudniową filiżankę włoskiego espresso.

Biscotti Arlecchino
Ciastka z czekoladowym mlecznym nadzieniem i czekoladowymi drażetkami ("lentilkami"). Umil sobie popołudniową kawę ciastkami karnawałowymi.

Torta Arlecchino
Miękkie ciasto z kakao, udekorowane lentilkami (czekoladowymi drażetkami). Kakaowy torcik sprawdzi się świetnie jako element karnawałowego śniadania na słodko lub do popołudniowej kawy.

BaBàrattolo al limoncello
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana limoncello. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów.

BaBàrattolo al Rum e Cioccolato
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana rumem i czekoladą. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów.

BaBàrattolo al Rum
Neapolitański tradycyjny deser w słoiku. Babka nasączana rumem. Niezwykle pulchna, zawsze świeża, aromatyczna i bez konserwantów. Opakowanie wystarcza na 6-8 porcji. Można ją podać np. z mascarpone i solonym kremem pistacjowym.