![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/zio-glicerio-315x315.jpg)
Valcolatte
Ser Mozzarella per pizza Julienne Zio Glicerio
Mozzarella z mleka krowiego w postaci wiórków, tradycyjnie produkowany z masy parzonej, o doskonałych właściwościach topnienia. Przygotowana do rozsypania bezpośrednio na pizzy.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/02/Gustosa-250-1024x828-1-370x299.png)
Valcolatte
Ser RiCCotta Gustosa Valcolatte
Ser ricotta z pasteryzowanego mleka krowiego w 100% pochodzenia włoskiego. Krucha i kremowa. Doskonałe na gnocchi z dyni i ricotty, miękkie ciasteczka czekoladowo-serowe, kremowe "trufle" na słono z łososiem, a nawet pyszne włoskie gelato.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2024/03/image_2024_03_01T13_16_23_474Z-315x315.png)
Nowość
Latteria Perenzin
Ser Robiola di Capra sac-à-poche
Nowość
Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-111143-187x315.png)
La Molisana
Spaghetti Molisana
Spaghetti Molisana
![Delduca - placeholder](https://delduca.pl/app/uploads/2019/03/Screenshot-2024-02-22-111338-249x315.png)
La Molisana
Tagliatelle Molisana
Tagliatelle Molisana
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA