Marynaty, salsy i przyprawy
W naszej ofercie znajduje się szeroki asortyment włoskich specjałów, począwszy od pomidorów, oliwek, kaparów, poprzez włoskie brokuły friarielli, truflę, warzywa w oliwie i zalewach, po gotowe sosy i salsy oraz przyprawy, charakterystyczne dla kuchni śródziemnomorskiej.
Tworząc harmonijne połaczenia z serami, wędlinami, sałatkami, zupami, makaronem czy pizzą, aromatyzują je, dopełniając smak potraw i pozwalajac odtworzyć klimat włoskiej kuchni we własnym domu.

Cipolle borettane in agrodolce
Cebulki borettańskie znane i lubiane we Włoszech ze względu na swój unikalny smak. Marynowane cebulki pasują znakomicie do klusek, wędlin i jako dodatek do dań głównych.

Mostarda di ciliege rosse
Musztardka z czerwonych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy o słodko-pikantnym smaku. Idealna do szaszłyków mięsnych, gotowanego mięsa, jak i sera Pecorino.

Peperoni a falde in agrodolce
Czerwona i żółta papryka w kawałkach w zalewie słodko-kwaśnej w słoiku 540 g.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
