423 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE – Spumante Brut Nature Sui Lieviti

Nowość

Wino Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE z winogron szczepu Glera, Verdiso, Perera, refermentowane w butelce z dodatkiem drożdży. Doskonałe jako aperitif, idealnie komponuje się z delikatnymi przystawkami, przekąskami, fingerfood, świeżymi serami i delikatnymi daniami dzięki swojej zdolności do podkreślania lekkich, ale dobrze ustrukturyzowanych potraw. Degustować po sedymentacji osadu.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G

Nowość

Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Fiaschetto

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w eleganckiej butelce w koszyczku wiklinowym. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Latta 3 litri

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w 3-litrowej puszce. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego. Znakomity akompaniament aperitifu. Doskonały sam w sobie.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL PISTACCHIO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany kremem pistacjowym i siekanymi pistacjami. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL TARTUFO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany czarną truflą letnią. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA ALLA NOCCIOLA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany pastą z orzechów laskowych. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Gran Tortello ai Funghi

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem grzybowym. Doskonałe z masłem, czosnkiem i parmezanem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Medaglioni ai funghi e tartufo

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem grzybowym i truflą o bardzo bogatym składzie. Idealnie sprawdzą się podane z płatkami świeżej trufli lub z carpaccio z trufli. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Tagliatelle fresche

Nowość

Świeży makaron jajeczny wstążki wytłaczany na matrycach z brązu. Doskonały zarówno z sosami mięsnymi, grzybowymi, warzywnymi, czy sosami na bazie owoców morza. Gotować 3 minuty. Porcja na 2-3 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Tagliolini Biologici Integrali

Nowość

Świeży makaron pełnoziarnisty biologiczny w postaci wąskich wstążek wytłaczany na matrycach z brązu. Naturalnie bez laktozy. Idealny z mięsnym ragù, grzybami i tradycyjnymi sosami. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Tortellini al prosciutto crudo

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem z mozzarelli z szynki dojrzewającej prosciutto crudo. Doskonałe z masłem i szałwią bądź podane z oliwą z pierwszego tłoczenia i oprószone tartym serem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2-3 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Tortelloni al Salmone Affumicato

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z łososiem. Doskonałe z dodatkiem salsy na bazie masła i czosnku, z dodatkiem świeżej śmietanki i szafranu. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Tortelloni alla mozzarella di bufala campana DOP e pomodori secchi

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem z mozzarelli z mleka bawolego DOP i suszonymi pomidorami. Doskonale komponują się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Gran Tortello Ricotta e Spinaci

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne z ricottą i szpinakiem. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Delduca - placeholder
Nowość

Perle allo Speck

Nowość

Świeże włoskie pierożki jajeczne ze speckiem. Znakomite z sosem śmietanowym i dodatkiem gałki muszkatołowej. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA