
Wino Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE – Spumante Brut Nature Sui Lieviti
Wino Prosecco Superiore D.O.C.G. BRT NATURE z winogron szczepu Glera, Verdiso, Perera, refermentowane w butelce z dodatkiem drożdży. Doskonałe jako aperitif, idealnie komponuje się z delikatnymi przystawkami, przekąskami, fingerfood, świeżymi serami i delikatnymi daniami dzięki swojej zdolności do podkreślania lekkich, ale dobrze ustrukturyzowanych potraw. Degustować po sedymentacji osadu.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Punto G
Wysokiej jakości 100% oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z Lacjum. Tłoczona na zimno oliwa z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Wyjątkowa oliwa o intensywnej zielonej barwie i aromatach skoszonej trawy, rukoli i karczocha. Doskonała zwłaszcza do podkreślenia smaku dań kuchni włoskiej.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Fiaschetto
Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w eleganckiej butelce w koszyczku wiklinowym. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris
Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Olio extravergine d’oliva De Gregoris Latta 3 litri
Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine w z oliwek odmian Leccino - Frantoio - Itrana w 3-litrowej puszce. Tłoczona na zimno, 100% włoska oliwa z Lacjum o barwie cytrynowo-żółtej, aromatach szałwii, rukoli i pomidora, z nutą cykorii i z akcentem białego pieprzu. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA
Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego. Znakomity akompaniament aperitifu. Doskonały sam w sobie.

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL PISTACCHIO
Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany kremem pistacjowym i siekanymi pistacjami. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL TARTUFO
Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany czarną truflą letnią. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA ALLA NOCCIOLA
Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany pastą z orzechów laskowych. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Gran Tortello ai Funghi
Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem grzybowym. Doskonałe z masłem, czosnkiem i parmezanem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Medaglioni ai funghi e tartufo
Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem grzybowym i truflą o bardzo bogatym składzie. Idealnie sprawdzą się podane z płatkami świeżej trufli lub z carpaccio z trufli. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Tagliatelle fresche
Świeży makaron jajeczny wstążki wytłaczany na matrycach z brązu. Doskonały zarówno z sosami mięsnymi, grzybowymi, warzywnymi, czy sosami na bazie owoców morza. Gotować 3 minuty. Porcja na 2-3 osoby.

Tagliolini Biologici Integrali
Świeży makaron pełnoziarnisty biologiczny w postaci wąskich wstążek wytłaczany na matrycach z brązu. Naturalnie bez laktozy. Idealny z mięsnym ragù, grzybami i tradycyjnymi sosami. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Tortellini al prosciutto crudo
Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem z mozzarelli z szynki dojrzewającej prosciutto crudo. Doskonałe z masłem i szałwią bądź podane z oliwą z pierwszego tłoczenia i oprószone tartym serem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2-3 osoby.

Tortelloni al Salmone Affumicato
Świeże włoskie pierożki jajeczne z łososiem. Doskonałe z dodatkiem salsy na bazie masła i czosnku, z dodatkiem świeżej śmietanki i szafranu. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Tortelloni alla mozzarella di bufala campana DOP e pomodori secchi
Świeże włoskie pierożki jajeczne z nadzieniem z mozzarelli z mleka bawolego DOP i suszonymi pomidorami. Doskonale komponują się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Gran Tortello Ricotta e Spinaci
Świeże włoskie pierożki jajeczne z ricottą i szpinakiem. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.

Perle allo Speck
Świeże włoskie pierożki jajeczne ze speckiem. Znakomite z sosem śmietanowym i dodatkiem gałki muszkatołowej. Gotować 3 minuty. Porcja na 2 osoby.