

Fraccaro spumadoro

Fraccaro Spumadoro to stabilna firma, która przez lata rozwijała się dzięki trwałości rodziny silnie związanej z tradycjami i doświadczeniem.
Prostota, naturalność i współdzielenie – z tych wartości, które można odnaleźć w relacjach uczuciowych i rodzinnych, rodzą się nasze produkty, a z nimi zapach dzieciństwa i smak autentyczności naszych produktów.

Fraccaro Dolciaria powstała w 1932 r., kiedy to Elena i Giovanni Fraccaro założyli piekarnię w murach Castelfranco, rozpoczynając tradycję cukierniczą, która z czasem zyskała ogromną sławę. Piekarnia wyróżniała się dobrym pieczywem i słodkimi specjałami do tego stopnia, że po wojnie w Borgo Pieve otwarto drugą, specjalizującą się w produkcji aromatycznych focacci, panettone i plum-cake.
Podstawowym źródłem sukcesu było stosowanie rozważnych i precyzyjnych metod przetwarzania. Ta metoda działania zachowała się również po tym, jak Fraccaro stało się prawdziwym przedsiębiorstwem cukierniczym.
Dziś produkty nadal są wytwarzane w sposób rzemieślniczy, panuje tam ta sama atmosfera i można oddychać tymi samymi zapachami co w małej rodzinnej cukierni.
Zachwyć podniebienia swoich klientów
