Ser Blu ’61

661 wpisów
Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61

Ser Blue '61 to ser pleśniowy z mleka krowiego. Dojrzewa w słodkim winie rodzynkowym Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niezwykłą harmonią smaków. Idealne połączenie nut słodkich ze słonymi. Intensywny smak sera pleśniowego przełamują aromaty owoców żurawiny kanadyjskiej. Prestiżowy ser do degustacji.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro

Agrumi e zafferano di Sicilia 500 g

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska bożonarodzeniowa babka Panettone z kandyzowanymi cytrusami, bez rodzynek, z dodatkiem szafranu z Sycylii.

Delduca - placeholder
Nowość
Menabrea

Christmas Beer 330 ml

Nowość

Specjalne piwo o czerwonej barwie w świątecznej szacie. Wyraźnie zaznaczona goryczka chmielu i słodycz słodu. Do kupienia również w zestawie z oryginalną szklanką Menabrea.

Delduca - placeholder

Salsiccia fresca di puro suino bianco impasto

Włoska kiełbasa wieprzowa w naturalnym jelicie. Idealna do przygotowania na patelni i na grillu. Bardzo delikatna i smaczna. Doskonała jako składnik sosów do makaronów czy np. w risotto z radicchio. Bardzo dobrze smakuje na pizzy.

Delduca - placeholder

Speck d’anatra affumicato

Dojrzewająca szynka z kaczki. Naturalnie wędzona. Do dań na ciepło, a także na zimno. Wyborna z kieliszkiem czerwonego, wytrawnego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Oleum

Condimento all’aglio

Nowość

Oliwa z oliwek extra virgin z naturalnym aromatem czosnku. Oliwa tłoczona jest na zimno z oliwek w 100% włoskich. Idealny dodatek do niezliczonej ilości dań, zwłaszcza sałatek, makaronów, pizzy, włoskich grzanek (bruschetta), grillowanych warzyw oraz dań pierwszych z mięsem lub rybami.

Delduca - placeholder

Prosciutto d’anatra cotto

Włoska gotowana szynka prosciutto z kaczego mięsa. Szynka ma jasnobrązowy kolor oraz nieregularny cylindryczny kształt. Doprawiona została czosnkiem oraz aromatycznymi przyprawami. Spróbuj kaczego prosciutto na desce wędlin i serów oraz w formie sałatki na bazie rukoli, koziego sera i orzechów włoskich.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con Albicocca candita 750 g

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Tradycyjna bożonarodzeniowa włoska babka na zakwasie. Środek babki skrywa kandyzowane morele.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Pandoro Classico 750 g

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna babka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa. Wyrób zajmuje 3 dni, w tym 48 godzin wyrasta ciasto.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA