Polselli Farina Mix La Romana Verde

498 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość
Polselli

Polselli Farina Mix La Romana Verde

Nowość

Mieszanka Polselli La Romana Verde do wyrobu Pinsa Romana oraz pizzy, wypiekanych na blasze

Delduca - placeholder
Nowość
Caseificio Nuovo

Ser Pecorino a crosta fiorita „Cupido”

Nowość

Ser "Amorek" z pasteryzowanego 100% mleka owczego z Toskanii, o skórce pokrytej przerostami kultur pleśniowych. Miękki serek o delikatnym smaku, dojrzewający do 20 dni. Gomółka o kształcie serca. Idealny wybór na Walentynki.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Monteterno al tartufo nero

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Valcolatte

Ser Mozzarella del Casaro per pizza Valcolatte

Ser mozzarella fior di latte z pasteryzowanego mleka krowiego, w wiórkach julienne. Mozzarella o elastycznej strukturze, delikatnym smaku i biało śmietankowej barwie. Pocięta w paseczki julienne, gotowa do rozsypania na pizzy.

Delduca - placeholder
Costa Arente

Wino Lugana DOC

Białe wino z winnicy Costa Arente położonej na południowych brzegach jeziora Garda. Klasyczne, niezwykle soczyste, świeże i przyjemne, zwłaszcza latem. Dobrze komponuje się z rybami. Świetne jako aperitif, doskonałe do finger food, pizzy i serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli allo Speck

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z ricotty, specka i sera Grana Padano. Znakomite z sosem śmietanowym i dodatkiem gałki muszkatołowej.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli al Tartufo Bianco

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z białą truflą, ricottą i serem Parmigiano Reggiano. Idealnie sprawdzą się podane z płatkami świeżej trufli lub z carpaccio z trufli.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli alla Zucca

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z dyni, sera Parmigiano Reggiano i sera Grana Padano. Doskonale smakują z masłem, szałwią i wędzonym serem scamorza affumicata.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli Mozzarella e Pomodoro

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z mozzarelli, pomidorów i sera Grana Padano. Doskonale komponuje się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli Ricotta e Spinaci

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem ze szpinaku i sera Grana Padano. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA