Cuori di Carciofo Interi 1500 g

Cuori di Carciofo Interi 1500 g
Serca karczochów w zalewie z oleju słonecznikowego z przyprawami. Wyjątkowy prozdrowotny produkt dostępny w dużej pojemności. Karczochy mają szerokie zastosowanie w kuchni - możesz urozmaicić nimi pizzę (capricciosa, 4 stagioni), sałatki, panini, danie makaronowe lub aperitivo.

Carciofi con gambo 2500 g
Karczochy z łodygą w zalewie z oleju słonecznikowego z przyprawami. Wyjątkowy prozdrowotny produkt dostępny w dużej pojemności. Karczochy mają szerokie zastosowanie w kuchni - możesz urozmaicić nimi pizzę (capricciosa, 4 stagioni), sałatki, panini, danie makaronowe lub aperitivo.

Krem pistacjowy Oliotella Pistacchio 1,2 kg
Rzemieślniczy krem pistacjowy. Wyprodukowany bez dodatku konserwantów i barwników. Odpowiedni dla osób zmagających się z celiakią, gdyż nie zawiera glutenu. Idealny do rozsmarowania na kromce chleba oraz jako element ciast i deserów.

Crema di radicchio 200 g
Krem z czerwonej cykorii radicchio z parmezanem, olejem słonecznikowym. Doskonały do makaronu, ryżu i na grzanki.

Carciofi Rustici 520 g
Pasteryzowane karczochy w zalewie z oleju oraz w przyprawach. wyróżniają się niską zawartością octu, dzięki czemu idealnie pasują do focacci, pizzy i innych wytrawnych wypieków, nie pozostawiając kwaśnego posmaku na potrawie.

Patè di Pomodori Verdi 100 g
Pesto z zielonych pomidorów, z dodatkiem kaparów i bakłażanów. Doprawione zostało oliwą z oliwek extra virgin. Wyjątkowo pasuje do makaronu (do ugotowanego makaronu dodaj pesto oraz tarty ser), a także do chrupiącej bruschetty, crostini i innych przekąsek.

Peperoni Salentini Piccanti 230 g
Ostre salentyńskie papryczki "cornetti" w zalewie z oliwą z oliwek extra virgin. Pikantne krążki papryki, których smakiem możesz cieszyć się cały rok. Produkt uniwersalny - świetny na deskę serów i wędlin w odsłonie "na ostro" lub na kawałek chrupiącego chleba, tak po prostu.

Zucchine Essiccate al Sole 230 g
Marynowane w oleju i oliwie chrupiące i suszone cukinie. Doprawione w stylu śródziemnomorskim, ze świeżą miętą oraz papryczką peperoncino. Doskonałe jako przystawka lub dodatek do dań, ale także jako sos do sałatek ryżowych lub makaronów na zimno lub jako dodatek do pizzy. Słońce na talerzu!

Melanzane a Filetti Rustiche 230 g
Filetowane bakłażany w zalewie z oleju i oliwy extra virgin. Doprawione są pikantną papryczką i świeżą miętą. Doskonale sprawdzają się jako przystawki, mistrzowsko podane na desce pokrojonych wędlin i serów lub jako część wyrafinowanego aperitifu.

Cime di Rapa alla Pugliese 230 g
Rzepa brokułowa w zalewie z oliwy i oleju. Doprawiona pikantną papryczką, czoskiem oraz sokiem z cytryny. Rzepa jest hołdem dla tradycji kulinarnej Apulii (ale nie tylko), docenianym w kuchni jako przyprawa do klasycznego makaronu orecchiette, ale także jako dodatek do grillowanego lub duszonego mięsa lub jako rustykalne nadzienie do świeżego makaronu, pieczeni mięsnej lub wytrawnych ciast.