Insalata di piovra

12 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość

Insalata di piovra

Nowość

Morska sałatka z ośmiornicą, selerem, czarnymi oliwkami, doprawione olejem słonecznikowym oraz odrobiną octu. Jest to produkt świeży, niemarynowany. Wyjątkowo świeża i chrupiąca orzeźwiająca sałatka na letni lunch. Skrop ją cytryną!

Delduca - placeholder

Filetti di alici marinati

Sardele marynowane w oleju, ziołach oraz aromatycznych przyprawach. Doskonały składnik sałatek, pyszna przystawka czy wykończenie wyszukanych dań.

Delduca - placeholder
Nowość

Fantasia di mare con verdure

Nowość

Fantazyjna sałatka morska z warzywami. Smaczne danie z marynowanych w oleju owoców morza i świeżych warzyw, bez posmaku octu. Idealna jako przystawka lub jako dodatek do wyszukanych sałatek. Gotowa do podania.

Delduca - placeholder
Nowość

Insalata di polpo

Nowość

Sałatka z ośmiornicy gotowa do podania. Chrupiące, delikatne, dobrze przyprawione, marynowane kawałki ośmiornicy w sałatce śródziemnomorskiej z plasterkami oliwek. Gotowa do podania jako przystawka bądź składnik sałatek.

Delduca - placeholder
Nowość

Insalata di mare

Nowość

Sałatka morska gotowa do podania. Doskonałe danie z owoców morza, zróżnicowane i bogate w smaki. Gotowane małże, krewetki, ośmiornice, kalmary i mątwy marynowane i przyprawione dla podkreślenia charakterystycznych nut smakowych. Idealna przystawka, znakomity dodatek do świeżych sałatek.

Delduca - placeholder

Tonno in busta

Tuńczyk w oleju słonecznikowym w saszetce. Idealny do sałatek, kanapek i bardziej złożonych dań, np. zapiekanek makaronowych czy sosów do makaronu. Komponuje się znakomicie z pomidorami, bakłażanem, cukinią, grillowaną papryką. Można z niego przyrządzić zarówno pastę kanapkową, jak i dodać do wytrawnej tarty lub pizzy.

Delduca - placeholder

Alacce Filet Olio

Filety z anchois. Mocno solone filety z sardyneli atlantyckiej o zdecydowanym smaku. Doskonałe na włoską pizzę, zwłaszcza w kompozycji z kaparami.

Delduca - placeholder

Filetti di alici

Filety z anchois w oleju słonecznikowym. Solone filety z sardeli europejskiej o zdecydowanym smaku. Produkt dla koneserów. Poławiane w Maroko. Doskonałe na włoską pizzę, zwłaszcza w kompozycji z kaparami.

Delduca - placeholder

Carne Salada

Świeże lekko marynowane mięso z najbardziej szlachetnych partii udźca wołowego. Wspaniałe jako przystawka: carpaccio z carne salada czyli cieniutko krojone plastry surowego mięsa podane np. z płatkami parmezanu, oliwą z oliwek i cytryną bądź rukolą. Doskonałe również pokrojone w grubsze plastry i podsmażone na patelni.

Delduca - placeholder

Baccala’ alla vicentina

Regionalne danie z prowincji Vicenza. Składa się ze sztokfisza, cebuli, anchois, mleka i twardego sera dojrzewającego. Wygodne opakowanie z produktem gotowym do podgrzania. We Włoszech Baccala’ jest podawane z porcją polenty lub obficie posypywane serem Grana Padano. Wystarczy 5 minut i pyszne danie jest gotowe.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA