Grantortelli allo Speck

12 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli allo Speck

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z ricotty, specka i sera Grana Padano. Znakomite z sosem śmietanowym i dodatkiem gałki muszkatołowej.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli al Tartufo Bianco

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z białą truflą, ricottą i serem Parmigiano Reggiano. Idealnie sprawdzą się podane z płatkami świeżej trufli lub z carpaccio z trufli.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli alla Zucca

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z dyni, sera Parmigiano Reggiano i sera Grana Padano. Doskonale smakują z masłem, szałwią i wędzonym serem scamorza affumicata.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli Mozzarella e Pomodoro

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z mozzarelli, pomidorów i sera Grana Padano. Doskonale komponuje się z sosem pomidorowym, papryczką peperoncino, świeżą bazylią i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli Ricotta e Spinaci

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem ze szpinaku i sera Grana Padano. Najlepiej smakują podsmażone na odrobinie klarowanego masła i posypane tartym serem Grana Padano.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Grantortelli ai funghi porcini

Nowość

Ravioli jajeczne z nadzieniem z ricotty, borowików, pieczarek i sera Grana Padano. Doskonałe z masłem, czosnkiem i parmezanem.

Delduca - placeholder
Nowość
Pasta Brema

Girasoli al salmone

Nowość

Okrągłe ravioli jajeczne z nadzieniem z wędzonego łososia i sera Grana Padano. Doskonałe z salsą na bazie masła i czosnku, z dodatkiem świeżej śmietanki i szafranu.

Delduca - placeholder
La Molisana

Pasta a Riso Molisana

Makaron o wielkości ziarenek ryżu. Idealny na zimne dni. Doskonale pasuje do zup i rosołów. Znakomita alternatywa dla ryżu.

Delduca - placeholder
La Molisana

Bucatini Molisana

Długi makaron typu spaghettoni, z otworkiem na całej długości. Luksusowa linia makaronów, wytwarzanych na matrycach z brązu, z ziarnem obrabianym na kamieniu. Idealny do Carbonary, Amatriciany lub Cacio e Pepe.

Delduca - placeholder

Tagliatelle all’uovo

Tradycyjny przepis z regionu Emilia Romagna sugeruje podanie tagliatelle z sosem ragù (bolońskim), przygotowanego z mielonego mięsa wieprzowego, cielęcego i wołowego, z dodatkiem masła, boczku i pomidorów.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA