Olio extravergine d’oliva Olitrana

15 wpisów
Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva Olitrana

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine Olitrana z oliwek odmiany Itrana. Tłoczona na zimno, niefiltrowana 100% włoska oliwa z Sonnino w regionie Lacjum. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio extravergine d’oliva Punto G

Nowość

Wysokiej jakości oliwa z oliwek extravergine "Punto G" z wyselekcjonowanych oliwek odmiany Itrana. Tłoczona na zimno, niefiltrowana 100% włoska oliwa z Sonnino w regionie Lacjum. Doskonała zwłaszcza do dań kuchni włoskiej.

Delduca - placeholder

Olio di oliva extravergine ORTUSO 5l

Oliwa z oliwek extravergine 5l, tłoczona bezpośrednio z oliwek wyłącznie za pomocą procesów mechanicznych z oliwek UE. Doskonały dodatek do potraw, sałat, warzyw.

Delduca - placeholder

Olio di sansa di oliva LUGLIO 1l

Mieszanka oliwy z oliwek extravergine 15% z oliwą z wytłoczyn z oliwek 85%, pojemność 1l

Delduca - placeholder

Olio di oliva extravergine LUGLIO 5l

Oliwa z oliwek extravergine 5l, tłoczona bezpośrednio z oliwek wyłącznie za pomocą procesów mechanicznych. Doskonały dodatek do niezliczonej ilości potraw, sałat, warzyw.

Delduca - placeholder

Olio di oliva extravergine LUGLIO

Oliwa z oliwek extravergine tłoczona bezpośrednio z oliwek za pomocą środków mechanicznych, 1l

Delduca - placeholder

Olio extravergine d’oliva inMASSERIA 5l

Wysokiej jakości rzemieśnicza oliwa z oliwek extravergine inMasseria, 100% włoska oliwa z Apulii, tłoczona na zimno, puszka 5l

Delduca - placeholder

Olio extravergine al tartufo

Oliwa z oliwek extravergine aromatyzowana truflą. Nawet najprostsze danie może stać się bardziej wykwintne i apetyczne dzięki niejednokrotnie temu prostemu dodatkowi.

Delduca - placeholder

Olio extravergine al pesto

Oliwa z oliwek extravergine z dodatkiem pesto, jednego ze sztandarowych specjałów kuchni śródziemnomorskiej.

Delduca - placeholder

Olio extravergine al peperoncino

Oliwa extravergine z dodatkiem ostrej papryczki to bardzo popularna receptura śródziemnomorska, znana i używana już w czasach starożytnych. Otrzymuje się ją dzięki macerowaniu ostrej suszonej papryczki w oliwie z oliwek.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów