Burrata di Bufala 125 g

Burrata di Bufala 125 g
Burrata to świeży włoski ser z pasteryzowanego mleka. "Serce" burraty to aksamitny postrzępiony serek z masy parzonej zanurzony w delikatnej, kremowej śmietance i zamknięty w "sakiewce".

LATTA D&G PORTAFORTUNA
Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano oraz autorski fartuszek. Idealny prezent.

LATTA Turchese Con Pin Up Pasta di Gragnano
Elegancki zestaw pudełkowy o wyrazistej kolorystyce oraz wyjątkowej grafice w stylu retro. Wewnątrz turkusowego pudełka znajdziemy 7 opakowań klasycznych makaronów z Pastificio G. Di Martino. Idealny prezent dla każdego miłośnika włoskiej pasty.

LATTA D&G CASA ITALIANA Pasta di Gragnano
Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano oraz autorski fartuszek. Idealny prezent.

LATTA D&G SPECIAL EDITION Pasta di Gragnano
Kolorowe ozdobne pudełko Dolce&Gabbana zawiera 5 rodzajów makaronu z Gragnano IGP zrobionego w 100% z włoskiej pszenicy, dwie puszki pomidorków Corbarino z Gór Lattari oraz dwa obrusiki zaprojektowane przed Dolce&Gabbana . Idealny pomysł na prezent.

LATTA D&G NAPOLI AUTENTICA Pasta di Gragnano
Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano, również w opakowaniach sygnowanych przez projektantów, 2 puszki pomidorów oraz autorski fartuszek. Idealny na prezent.

Pastificio G. di Martino Tagliatelle
Makaron Tagliatelle z semoliny z włoskiej pszenicy durum w kształcie płaskich pasków. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Ten format makaronu wybornie komponuje się z mięsnym ragù.

Pastificio G. di Martino Mezzi Rigatoni Dolce&Gabbana
Makaron Mezzi Rigatoni z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Format o długości 3,5 cm i średnicy 8 mm. Uniwersalny - do przeróżnych sosów.

Pastificio G. di Martino Conchiglioni Dolce&Gabbana
Makaron Conchiglioni to makaron z włoskiej pszenicy durum. Jakość produktu jest certyfikowana znakiem IGP. Ten krótki makaron jest szczególnie popularny w przepisach na zupy i gulasze, a także jako makaron zapiekany w piekarniku.

Pastificio G. di Martino Vermicelli Dolce&Gabbana
Makaron Vermicelli (dłuższe spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Makaron o grubej średnicy oraz potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni do klasycznych sosów, a także, jeśli połamany, do zup.