64 produkty
Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caprino di capra 80 g

Nowość

Serek z koziego mleka do smarowania. Ser jest biały, świeży, miękki, kremowy, słodkawy i jednocześnie kwaskowaty. Możesz posmarować nim crostini, dodać do carpaccio z buraka, wypełnić nim brzegi pizzy i makaron.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Robiola di capra

Nowość

Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli, a także do sernika.

Delduca - placeholder
Nowość

Burrata di Bufala 125 g

Nowość

Burrata to świeży włoski ser z pasteryzowanego mleka. "Serce" burraty to aksamitny postrzępiony serek z masy parzonej zanurzony w delikatnej, kremowej śmietance i zamknięty w "sakiewce".

Delduca - placeholder
Nowość
Gecchele

Galani dei dogi 150 g

Nowość

Smażone ciastka karnawałowe z cukrem pudrem. Włoski odpowiednik faworków czy chrustu. Umilą popołudniową filiżankę włoskiego espresso.

Delduca - placeholder
Gecchele

Biscotti Arlecchino

Ciastka z czekoladowym mlecznym nadzieniem i czekoladowymi drażetkami ("lentilkami"). Umil sobie popołudniową kawę ciastkami karnawałowymi.

Delduca - placeholder
Gecchele

Stelle Filanti Arlecchino

Słona przekąska ziemniaczana o smaku ketchupu. Smażona na wysokooleinowym oleju słonecznikowym. Świetnie sprawdzi się z popołudniowym aperitifem lub na wieczór karnawałowy w gronie znajomych.

Delduca - placeholder
Gecchele

Torta Arlecchino

Miękkie ciasto z kakao, udekorowane lentilkami (czekoladowymi drażetkami). Kakaowy torcik sprawdzi się świetnie jako element karnawałowego śniadania na słodko lub do popołudniowej kawy.

Delduca - placeholder

Salame d’oca

Dojrzewające włoskie salami z mięsa gęsiego i wieprzowego. Salami może być spożywane samodzielnie, jako smaczna przekąska lub może być gwiazdą wyrafinowanych przystawek i desek wędlin lub w połączeniu z typowymi regionalnymi serami.

Delduca - placeholder

Ragu’ di oca 200g

Sos na bazie mięsa gęsiego oraz warzyw. Doprawiony został białym winem, aromatycznymi ziołami oraz oliwą z oliwek extra virgin. Spróbuj gęsiej odsłony legendarnego włoskiego sosu w przeróżnych daniach makaronowych.

Delduca - placeholder

Prosciutto d’oca cotto

Włoska gotowana szynka prosciutto z gęsiego mięsa. Szynka ma jasnobrązowy kolor oraz nieregularny cylindryczny kształt. Doprawiona została czosnkiem oraz aromatycznymi przyprawami. spróbuj gęsiego prosciutto w daniach z ryżem, na desce wędlin i serów oraz w formie sałatki na bazie roszponki, parmezanu i orzechów włoskich.

Delduca - placeholder

Speck d’oca affumicato

Najwyższej jakości dojrzewająca wędlina z mięsa gęsiego, z dodatkiem aromatycznych ziół, czosnku i starannie wyselekcjonowanych przypraw, naturalnie wędzona na drewnie bukowym. Możesz podać ją w ramach deski wędlin i serów ze świeżym pieczywem lub oprószyć makaron alla carbonara smażoną wersją pokrojoną w kosteczkę. 

Delduca - placeholder

Petto d’oca affumicato

Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 250 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 150 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowej puszki została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Torroncini morbidi Dolce&Gabbana 500 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Miękkie nugaciki w różnych smakach: migdałowym, pistacjowym, pokryte mleczną lub gorzką czekoladą, pomarańczowym, cytrynowym. Tradycyjne słodycze, których nie może zabraknąć podczas Świąt Bożego Narodzenia we włoskim stylu. Szata graficzna metalowego pudełka została zaprojektowana przez dom mody Dolce&Gabbana.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Cioccolato di Sicilia Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny czekoladowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Mandorla Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny migdałowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Delduca - placeholder
Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fiasconaro la linea Dolce&Gabbana

Crema di Pistacchio Dolce&Gabbana 200 g

Nowość
Wyłącznie na Boże Narodzenie

Aksamitny pistacjowy krem do rozsmarowania na babce lub pieczywie. Produkt zapakowany w wyjątkowy słoik, którego szata graficzna została zaprojektowana przez włoski dom mody Dolce&Gabbana oraz w tekturowe, eleganckie pudełko.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA