
Stracciatella Deliziosa in sac a poche 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Stracciatella Deliziosa 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Scamorza Affumicata Deliziosa 310 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 310 g, wyrazisty smak dzięki naturalnemu wędzeniu. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Boccone Pizzeria Morbida Deliziosa 300g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 300 g. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Nodino Deliziosa 50 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. O wyjątkowym kształcie (supełek). Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Treccione Deliziosa 1 kg
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. 1 kg sera w formie warkocza. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Tarallini al peperoncino 250 g
Włoska przekąska (wł. tarallini) z ostrą papryczką peperoncino. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Podczas aperitifu świetnie łączą się ze świeżością serów miękkich i tych do rozsmarowywania.

Tarallini classici 250g
Włoska przekąska (wł. tarallini) o klasycznym smaku. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Podczas aperitifu świetnie łączą się ze świeżością serów miękkich i tych do rozsmarowywania.

Tarallini dolci al cocco e cioccolato 250 g
Włoska przekąska (wł. tarallini) na słodko z kokosem i czekoladą. Wyprodukowane z pszenicy durum Senatore Cappelli. Możesz przechowywać je w spiżarni i zachwycić nimi gości na koniec posiłku lub jako dodatek do pysznej gorącej czekolady.

Konfitura extra z moreli
Konfitura extra z moreli. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Idealna do wypełnienia crostaty (włoska tarta), naleśników, a nawet tortu Sacher.

Konfitura extra z truskawek
Konfitura extra z truskawek. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Wybierz dżem truskawkowy extra, jeśli masz ochotę na prosty, lekki deser na śniadanie lub przekąskę: posmaruj nim chleb i sucharki lub użyj go jako pysznego nadzienia do rogalików, ciast i tart.

Konfitura extra z winogron
Konfitura extra z winogron. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Idealna do wypełnienia crostaty (włoskiej tarty) lub w ramach aperitifu - jej słodkość idealnie skontrastuje wytrawność włoskich wędlin i serów.

Marmellata extra di arancia
Konfitura extra z pomarańczy. Na 100 g produktu używa się 80 g owoców. Świetny dodatek do herbaty, do posmarowania sucharków czy kromki chleba lub do wypełnienia pachnącej crostaty. Pasuje również do wytrawnych smaków: delikatny cytrusowy smak wybornie kontrastuje się z twardymi serami.

Salame d’oca
Dojrzewające włoskie salami z mięsa gęsiego i wieprzowego. Salami może być spożywane samodzielnie, jako smaczna przekąska lub może być gwiazdą wyrafinowanych przystawek i desek wędlin lub w połączeniu z typowymi regionalnymi serami.

Ragu’ di oca 200g
Sos na bazie mięsa gęsiego oraz warzyw. Doprawiony został białym winem, aromatycznymi ziołami oraz oliwą z oliwek extra virgin. Spróbuj gęsiej odsłony legendarnego włoskiego sosu w przeróżnych daniach makaronowych.

Prosciutto d’oca cotto
Włoska gotowana szynka prosciutto z gęsiego mięsa. Szynka ma jasnobrązowy kolor oraz nieregularny cylindryczny kształt. Doprawiona została czosnkiem oraz aromatycznymi przyprawami. spróbuj gęsiego prosciutto w daniach z ryżem, na desce wędlin i serów oraz w formie sałatki na bazie roszponki, parmezanu i orzechów włoskich.

Speck d’oca affumicato
Najwyższej jakości dojrzewająca wędlina z mięsa gęsiego, z dodatkiem aromatycznych ziół, czosnku i starannie wyselekcjonowanych przypraw, naturalnie wędzona na drewnie bukowym. Możesz podać ją w ramach deski wędlin i serów ze świeżym pieczywem lub oprószyć makaron alla carbonara smażoną wersją pokrojoną w kosteczkę.

Petto d’oca affumicato
Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.