Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.

Stracciatella Deliziosa in sac a poche 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Stracciatella Deliziosa 250 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego z dodatkiem śmietany UHT. Doskonały jako dodatek do kanapek (panini), sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy (po piecu).

Scamorza Affumicata Deliziosa 310 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 310 g, wyrazisty smak dzięki naturalnemu wędzeniu. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Boccone Pizzeria Morbida Deliziosa 300g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. Duża kulka - 300 g. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Nodino Deliziosa 50 g
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. O wyjątkowym kształcie (supełek). Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Treccione Deliziosa 1 kg
Świeży miękki ser typu pasta filata z włoskiego mleka krowiego. 1 kg sera w formie warkocza. Doskonały jako dodatek do sałatek, zapiekanek, makaronu, pizzy.

Ser Burrata Al Basilico Ignalat
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Broccoli Friarielli del Vesuvio
Brokuły friarielli ze stoków Wezuwiusza w zalewie z oleju słonecznikowego z czosnkiem i papryczką peperoncino. Znakomity neapolitański dodatek do makaronów, bruschetty, pizzy i mięs.

Pacchetelle di Pomodorino Giallo Campano
Żółte pomidorki ze stoków Wezuwiusza. Idealne do delikatnych dań jak np. dania rybne, delikatne mięsa. Doskonałe do eleganckich i wyszukanych makaronów, pizzy i focacci.

Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.
Czerwone pomidorki z Wezuwiusza z certyfikatem DOP. Soczyste, pełne smaku pomidorki uprawiane na żyznej wulkanicznej glebie, pod gorącym słońcem południa. Doskonałe do mięs, ryb, makaronów i na pizzę.

Ser Burrata Affumicata Ignalat
Naturalnie wędzony włoski kremowy serek typu pasta filata, wypełniony kawałkami postrzępionej mozzarelli oraz śmietanki z regionu Apulia. Idealne dopełnienie pizzy lub sałatek typu gourmet. Doskonały także w połączeniu ze świeżą lub delikatnie podwędzaną rybą. Dobrze komponuje się również z konfiturami lub dżemem o mocnym, wyraźnym smaku.

Ser Burrata al Tartufo Ignalat
Świeży ser podpuszczkowy ze śmietankowym sercem o niezrównanej miękkości i delikatności. Niezwykle wyrafinowany dzięki dodatkowi trufli. Idealny na zimno oraz z pierwszymi ciepłymi daniami.

Ser Burrata Ignalat 100 g
Klasyczna burrata z regionu Apulia. Świeży ser podpuszczkowy o śmietankowym sercu o niezrównanej miękkości i delikatności. Doskonałość sama w sobie. Idealna na zimno i z pierwszymi ciepłymi daniami.

Ser Burrata Ignalat 125 g
Klasyczna burrata z regionu Apulia. Świeży ser podpuszczkowy o śmietankowym sercu o niezrównanej miękkości i delikatności. Doskonałość sama w sobie. Idealna na zimno i z pierwszymi ciepłymi daniami.

Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat
Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.

Ser Stracciatella Ignalat
Kremowy serek typu pasta filata w strzępkach zatopiony w kremowej śmietance. Wyjątkowy specjał z regionu Apulia. Doskonały samodzielnie. Znakomity jako dodatek do sałatek, pizzy Gourmet.