Nowość
Ignalat
Ser Burrata Al Basilico Ignalat
Nowość
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro
Cantucci alle mandorle
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.
Nowość
Ignalat
Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat
Nowość
Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.
Nowość
Ignalat
Ser Mozzarella Fior di Latte Ignalat
Nowość
Świeży ser podpuszczkowy z mleka krowiego, miękki i delikatny z regionu Apulia. Doskonała na zimno. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA