Włoskie wędliny
W naszej ofercie znajdują się włoskie wędliny pochodzące z wyselekcjonowanego mięsa, w tym najlepszych gatunków wieprzowiny i wołowiny.
Posiadamy najlepsze włoskie wędliny prosciutto crudo i cotto, w tym szynkę parmeńską, mortadella, speck, pancetta i wiele rodzajów salami. Idealne jako przekąska lub składnik smakowitego posiłku.

Speck d’oca affumicato
Najwyższej jakości dojrzewająca wędlina z mięsa gęsiego, z dodatkiem aromatycznych ziół, czosnku i starannie wyselekcjonowanych przypraw, naturalnie wędzona na drewnie bukowym. Możesz podać ją w ramach deski wędlin i serów ze świeżym pieczywem lub oprószyć makaron alla carbonara smażoną wersją pokrojoną w kosteczkę.

Petto d’oca affumicato
Najwyższej jakości mięso z piersi gęsiej, z dodatkiem aromatycznych ziół i starannie wyselekcjonowanych przypraw, dojrzewające, wędzone naturalnie na drewnie bukowym. Tradycyjny włoski specjał dla najbardziej wymagających podniebień. Doskonała krojona na cieniutkie plasterki i serwowana jako carpaccio. Znakomita jako przystawka, świetna również na grzankach i na pizzy.