Tradycyjne słodycze i kawa
Sprowadzamy do Polski słodkości powstające na podstawie tradycyjnych włoskich receptur i wyselekcjonowane ziarna kawy.
Oferujemy kruche ciasteczka migdałowe, panettone, biszkopty, babki waniliowe oraz najbardziej klasyczne weneckie kruche ciasta pane del castello.

Cialde Cannoli Siciliani Grandi
Sycylijskie cannoli to niekwestionowany król włoskiego ciasta. Wypełnij cannoli kremem pomarańczowym, pistacjami lub czekoladą, aby podarować sobie i swoim gościom autentyczną chwilę rozkoszy.

Cialde Cannoli Siciliani Mignon
Sycylijskie cannoli to chrupiące rurki z kruchego ciasta, gotowe do nadziewania kremem. Znakomite z kremem pomarańczowym, pistacjowym lub czekoladą.

Torrone Baci
Włoski biały nugat z migdałów i orzechów laskowych, w kawałkach pokrytych gorzką czekoladą. Klasyka włoskich słodyczy. Znakomity na prezent

Pandoro
Klasyczna babka waniliowa bez dodatków

Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków

Panettone classico
Panettone – klasyczna babka z bakaliami

Mini panettone
Mini panettone - babeczka z rodzynkami

Panettone al cioccolato
Panettone z kremem czekoladowym

Panettone alla crema di Prosecco
Panettone z kremem Prosecco

Panettone al pistacchio
Panettone z kremem pistacjowym

Cantuccini alle mandorle
Cantuccini z migdałami

Torrone tenero alle mandorle
Torrone z migdałami

Bocconcini
Ciasteczka francuskie z lukrem i purée morelowym

Sfogliatine
Ciasteczka z ciasta francuskiego z lukrem i purée morelowym
Zachwyć podniebienia swoich klientów
