Włoska mozzarella i fior di latte
Jej wysokość mozzarella króluje na większości pysznych włoskich pizz. Ser ten znany jest ze swojej delikatności oraz uniwersalności – świetnie sprawdza się zarówno na zimno (chociażby w sałatce caprese gdzie, obok pomidorów, bazylii i oliwy, gra pierwsze skrzypce), jak i na ciepło (ze względu na swoją ciągliwość po roztopieniu).
W naszej ofercie znajdziecie Państwo ten wyjątkowy produkt jakim jest ser mozzarella pod różnymi postaciami, a wśród nich: klasyczny format kulek w zalewie o różnych gramaturach (100g, 125g, a także mniejsze, tzw. „kuleczki”), wiórki (julienne), blok (filone), a nawet pleciona w warkocz. Sery produkowane są z mleka bawolego lub krowiego.

Ser Mozzarella treccia d’amore
Mozzarella z mleka krowiego typu pasta filata w formie dekoracyjnego warkocza. Świeży, miękki i elastyczny serek podpuszczkowy z włoskiej Apulii. Pięknie prezentuje się z pomidorami i bazylią.

Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.