Marynaty, salsy i przyprawy
W naszej ofercie znajduje się szeroki asortyment włoskich specjałów, począwszy od pomidorów, oliwek, kaparów, poprzez włoskie brokuły friarielli, truflę, warzywa w oliwie i zalewach, po gotowe sosy i salsy oraz przyprawy, charakterystyczne dla kuchni śródziemnomorskiej.
Tworząc harmonijne połaczenia z serami, wędlinami, sałatkami, zupami, makaronem czy pizzą, aromatyzują je, dopełniając smak potraw i pozwalajac odtworzyć klimat włoskiej kuchni we własnym domu.

Salsa dolce-piccante di Fichi e Senape BIO
Salsa słodko-pikantna z fig z musztardą i papryczka peperoncino BIO. Znakomita do przystawek, drugich dań, serów i warzyw.

Tris di salse dolci e piccanti: fichi, pere, arance
Trzy malutkie salsy słodko-pikantne o smaku fig, gruszek i pomarańczy.

Salsa dolce e piccante di fichi
Salsa figowa słodko-pikantna o konsystencji dżemu. Idealny dodatek do serów dojrzewających, wędlin gotowanych i wędzonych oraz grillowanych i smażonych mięs.