Marynaty, salsy i przyprawy

W naszej ofercie znajdują się szafran, sól morska, bazylia i oregano, które swoim korzennym smakiem i zapachem wspaniale pasują do kuchni śródziemnomorskiej.
Idealnie komponują się również z serami, sałatkami, zupami, makaronem czy pizzą.

Oferujemy również aromatyczne, gęste i syte marynaty oraz salsy, znakomite do każdego włoskiego dania.

30 produktów
Delduca - placeholder

Antipastissimo in olio di girasole

Jedna z najbardziej klasycznych marynat, posiada przyjemny aromat i niepowtarzalny smak.

Delduca - placeholder

Carciofi a spicchi trifolati

Karczochy pocięte w regularne kawałeczki, w zalewie z oleju roślinnego z aromatycznymi warzywami i przyprawami. Idealne do pizzy i kanapek. Są już gotowe do użycia.

Delduca - placeholder

Carciofi rustici

Karczoch jest to warzywo uprawiane zarówno w celach spożywczych, jak i ze względu na swoje właściwości, które znajdują zastosowanie w medycynie naturalnej.

Delduca - placeholder

Carciofini

Karczoch jest to warzywo uprawiane zarówno w celach spożywczych, jak i ze względu na swoje właściwości, które znajdują zastosowanie w medycynie naturalnej.

Delduca - placeholder

Crema agli asparagi

Crema di asparagi Rozkosz degustacji uzyskana wybierając najlepsze szparagi. Doskonały do przystawek, pierwszych i drugich dań. Nadaje się do mięs, wędlin i serów, idealny dodatek do makaronów, risotto.

Delduca - placeholder

Crema ai carciofi

Crema di carciofi Przepyszny krem z karczochów przygotowany według tradycyjnej receptury, delikatny i naturalny.

Delduca - placeholder

Crema di radicchio

Czerwone Radicchio z Treviso IGP jest to odmiana cykorii charakteryzująca się intensywnym, ciemnym czerwonym kolorem w białe prążki.

Delduca - placeholder

Crema quattro formaggi

Crema 4 formaggi Krem powstał z wyselekcjonowanych najlepszych włoskich serów Fontina, Italico, Grana Padano oraz z wyśmienitym szwajcarskim serem Emmental.

Delduca - placeholder

Cuore di carciofi

Wyselekcjonowane serca karczochów w oleju słonecznikowym. Wzbogacają sałatki i kanapki oraz idealnie komponują się jako ozdoba dań głównych.

Delduca - placeholder

Frutti del cappero all’aceto di vino

Owoc, który w smaku bardzo przypomina kapary, nazywany jest „cucuncio”, „cocuncio” lub „capperone”. Marynowany w soli, oleju lub occie.

Delduca - placeholder

Giardiniera Agrodolce

Giardiniera są to różnego rodzaju siekane warzywa, gotowane w wodzie z octem. Stosuje się je jako dodatek, ozdobę lub składnik dań głównych.

Delduca - placeholder

Melanzane a filetti

Pokrojone w plasterki bakłażany, doprawione i zakonserwowane w oleju z pestek słonecznika. Idealne jako dodatek do dań zimnych oraz makaronów.

Delduca - placeholder

Mostarda di ciliege rosse

Musztarda z czerwonych wiśni

Delduca - placeholder
Lazzaris

Mostarda di frutta

Produkowana jest z kandyzowanych owoców, które zanurzone w syropie cukrowym i oleju musztardowym zachowują swój charakterystyczny smak.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Mostarda di mele a spicchi

Otrzymywana jest dzięki przetworzeniu cząstek świeżych jabłek bez pestek, obranych i kandyzowanych. Poleca się ją w towarzystwie czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Mostarda di verdure

Jest to słodko-pikantna specjalność, która łączy w sobie smak siedmiu warzyw. To oryginalne połączenie tworzy nowy, niepowtarzalny smak w tradycji kulinarnej.

Delduca - placeholder

Olive verdi piccanti

Szczególne oliwki, przyprawione i ostre, zanurzone w oleju słonecznikowym.

Delduca - placeholder

Origano

Oregano charakteryzuje się przyjemnym zapachem oraz korzennym smakiem. Zalicza się je do podstawowych przypraw kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów