167 produktów
Delduca - placeholder
Nowość
Tenuta Sant’Anna

Wino Borgo Magredo Prosecco DOC Spumante Extra Dry

Nowość

Prosecco DOC Borgo Magredo to chluba winnicy. Spumantyzowane, o bardzo przyjemnym smaku. Bardzo wszechstronne wino, szczególnie polecane jako aperitif do przystawek zwłaszcza na bazie sera i delikanych wędlin na zimno.

Delduca - placeholder
Nowość
Vineyards V8

Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC

Nowość

Pełne, niezwykle miękkie, z obfitą kremową pianką. Emanuje aromatami kwiatowymi z nutami świeżych owoców.  Powstaje z najlepszszych, wyselekcjonowanych winogron Glera z rejonu Prosecco DOC. Winifikowane wedle antycznych receptur, z wysokim cukrem resztkowym.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzownaego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blugins® LUXURY DESIGN

Nowość

Intrygujący ser pleśniowy powstały z mariażu mleka krowiego i jednego z najbardziej lubianych alkoholi na świecie, Ginu Roby Marton. Doskonały na deskę serów. Znakomity zwłaszcza jako dodatek do risotto.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Blu ’61® LUXURY DESIGN

Nowość

Ser Blue '61 to ser pleśniowy produkowany z mleka krowiego, z rodziny serów dojrzewających. Dojrzewa w winie Raboso i owocach żurawiny kanadyjskiej. Wyróżnia się elegancją i niesamowitą harmonią smaków, łacząc w sobie ostry, słonawy smak sera ze słodkimi nutami owoców czerwonej żurawiny i aromatem wina

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Abbondio senza lattosio

Nowość

Miękki ser z mleka krowiego bez laktozy, dojrzewający min. 4 miesiące, o zdecydowanym i intensywnym smaku. Świetny na deskę serów. Ser dla osób z nietolerancją laktozy.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Briscola® Bio al Raboso

Nowość

Briscola BIO to organiczny ser rzemieślniczy z pasteryzowanego krowiego z regionu Veneto, dojrzewający min. 4 miesiące, uszlachetniany winogronami i winem "Raboso DOC"

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Monte 27 Vecchio

Nowość

Ser Monte 27 Vecchio to twardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego z regionu Veneto, dojrzewający 7/8 miesięcy. Bardzo aromatyczny, przyjemny i wyraźny w smaku, lekko pikantny. 

Delduca - placeholder
Nowość
Duca Di Dolle

Wino ROSÉ Spumante Rosato da uve Pinot Nero

Nowość

Różowe wino musujące ze szczepu Pinot Nero Rolle di Cison di Valmarino (Treviso)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo OPPALE

Nowość

Włoskie jasne, wysoko chmielone piwo górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce (typu golden ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo NEBRA

Nowość

Włoskie piwo bursztynowe, dwusłodowe, górnej fermentacji, wtórnie fermentowane w butelce

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo CURMI

Nowość

Włoskie piwo aromatyzowane górnej fermentacji z orkiszu i słodu jęczmiennego, wtórnie fermentowane w butelce (typu wheat ale)

Delduca - placeholder
Nowość
32 Via Dei Birrai

Piwo AUDACE

Nowość

Włoskie jasne piwo dwusłodowe górnej fermentacji, aromatyzowane, refermentujące w butelce (typu belgian strong ale)

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Caciottina Dolomiti

Nowość

Delikatny ser stołowy z pełnego pasteryzowanego mleka krowiego o mleczno-śmietankowym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Tortellini al prosciutto crudo

Nowość

Pierożki jajeczne tortellini z nadzieniem z szynką dojrzewającą prosciutto crudo

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów