Smeralda

Smeralda

Smeralda

Smeralda specjalizuje się w produkcji bottarga di muggine (ikra cefala), jednego z najbardziej znanych, typowych produktów wyspy.

Wybór metody działania firmy opiera się na doskonałości produktu i wysokiej jakości usług świadczonych klientom.

W 2011 r. Smeralda przeszła rygorystyczne kontrole i uzyskała certyfikaty IFS (International Food Standard), BRC (Global Standard Food) i ISO 22000:2005 dla produkcji bottarga.

Zobacz produkty

Od tego producenta

Kliknij przycisk poniżej aby zobaczyć produkty tego producenta.

Zobacz wszystkie
Smeralda

Niepowtarzalny smak ikry

Smeralda
Smeralda Historia marki

Firma Smeralda powstała na początku lat 90. w Cagliari, na południu Sardynii.

W nowoczesnym zakładzie produkcyjnym starodawna sztuka pracy ręcznej i nowoczesna technologia funkcjonują w doskonałej harmonii, aby zagwarantować konsumentom bezpieczny i wysokiej jakości produkt.

Wybór wyselekcjonowanych surowców i szczególnie staranny sposób przetwarzania – z uwzględnieniem wymogów higieny i bezpieczeństwa produktu – stanowią podstawę procesu produkcyjnego, dzięki któremu produkty Smeraldy zachwycają wszystkie podniebienia.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów