Salumificio De Stefani

Salumificio De Stefani

Salumificio De Stefani

Salumificio De Stefani to wędliniarnia wykorzystująca najnowsze technologie w celu promowania tradycji i autentyczności oryginalnych włoskich wędlin.

Dzięki tajemnicom przekazanym przez mistrzów wędliniarstwa, doskonalonych poprzez doświadczenie i wielką pasję, typowe produkty De Stefani charakteryzują się jakością, aromatem i dawnymi smakami, przekazanymi przez społeczność wiejską.

Włoskie wędliny De Stefani pochodzą wyłącznie z najlepszej krajowej wieprzowiny, która ręcznie obrabiana i przyprawiana na świeżym powietrzu, pozwala na zachowanie produktu pełnowartościowego, pełnego aromatu i unikalnego smaku.

 

Salumificio De Stefani

Innowacyjne i tradycyjne smaki

Salumificio De Stefani
DeStefani Historia smaku

Ceniona wędliniarnia De Stefani została założona w 1958 r. jako wiejski sklep mięsny w Guia di Valdobbiadene, wśród łagodnych wzgórz Treviso. Jej właścicielem był Giuseppe De Stefani.

Dziś firma prowadzona jest przez synów Giuseppe, Cesare i Giacomo, którzy kontynuują tradycje swojego ojca promując autentyczny smak włoskich wędlin.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów