Salumificio De Stefani
Salumificio De Stefani to wędliniarnia, która stawia na tradycje i promowanie autentycznych oryginalnych włoskich wędlin, a równocześnie rozwija i korzysta z najnowszych technologii produkcji.
Dzięki tajnikom sztuki przekazywanych przez mistrzów wędliniarstwa, doskonalonych poprzez doświadczenie i wielką pasję, produkty De Stefani charakteryzują się jakością, aromatem, zachowując przy tym typowy tradycyjny smak.
Włoskie wędliny De Stefani wytwarzane są z najlepszej włoskiej wieprzowiny, która ręcznie obrabiana i umiejętnie przyprawiana pozwala na uzyskanie produktów pełnych aromatu i unikalnego smaku.
Od tego producenta
Kliknij przycisk poniżej aby zobaczyć produkty tego producenta.
Ceniona wędliniarnia De Stefani została założona w 1958 r. jako wiejski sklep mięsny w Guia di Valdobbiadene, wśród łagodnych wzgórz Treviso. Jej właścicielem był Giuseppe De Stefani.
Dziś firma prowadzona jest przez synów Giuseppe, Cesare i Giacomo, którzy kontynuują tradycje swojego ojca promując autentyczny smak włoskich wędlin.