Patificio G. Di Martino

Patificio G. Di Martino

Patificio G. Di Martino

Marka Pastificio G. Di Martino już od trzech pokoleń wprowadza na światowe stoły makaron Pasta di Gragnano IGP wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy. Ich semolina pochodzi z pól w południowych Włoszech, na których od ponad 2000 lat uprawia się pszenicę durum. W zakładzie wybierają najlepsze odmiany, charakteryzujące się doskonałą jakością i wysoką zawartością białka. Słowa klucze tej wyjątkowej marki to: PASTA, AMORE e IGP, czyli MAKARON, MIŁOŚĆ i IGP.

Makaron wytwarzany metodą trafila al bronzo, czyli metodą przetwarzania ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu. Powoli suszony w niskiej temperaturze, wytwarzany od 1912 r. na wyjątkowym terytorium. Gragnano to malutka miejscowość w sercu Kampanii.

 

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA