Masseria di Puglia il Carro

Masseria di Puglia il Carro

Masseria di Puglia il Carro

ZIEMIA, TRADYCJA, INNOWACYJNOŚĆ

Wśród pastwisk Doliny Itria powstaje gospodarstwo pełne smaku i tradycji. Hodowla, mleczarnia oraz podziemne groty przeznaczone do dojrzewania serów komponują się harmonijny łańcuch, który realizuje projekt „produkcji zero km” czyli prowadzenie gospodarstwa, które dba o środowisko, nie powodując nadmiernego transportu.

Wierzą w lokalność, tradycję i innowację.

Ich produkty oferują wyjątkowe doznania smakowe w każdym kęsie, ponieważ powstają z doskonałego połączenia starych tradycyjnych receptur i innowacyjnych technologii produkcji.

Mleko kozie, bardzo ważny element w żywieniu człowieka, jest źródłem wielu korzyści dla naszego organizmu. Dlatego też sery w 100% z mleka koziego są świetnym połączeniem smaku i zdrowia.

Dbamy o nasze zwierzęta, hodujemy je w nowoczesnych obiektach i karmimy ekologiczną żywnością, wybierając w ten sposób najlepsze zwierzęta do naszego stada.

Sery dojrzewają w podziemnych skalnych pomieszczeniach.

Zobacz produkty

Od tego producenta

Kliknij przycisk poniżej aby zobaczyć produkty tego producenta.

Zobacz wszystkie
Masseria di Puglia il Carro
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA