Figulì

Figulì

Figulì

Figulì z Wenecji Euganejskiej. Historia chrupiących przekąsek rodzi się w restauracji rodziny Albertinich. Poszukiwania i pasja pozwoliły im na stworzenie zróżnicowanych i nowatorskich produktów.

To idea jakości, lekkości i smaku. Wierzą, że powrót do natury to droga ku dobremu samopoczuciu.

Podążają za nową koncepcją piekarni, która zaczyna się od starannie wybranych składników, biorąc pod uwagę ich właściwości odżywcze, a także zdrowe odżywianie – producenci wierzą, że ich działania oparte na zdrowiu i prostocie oraz w poszanowaniu środowiska i człowieka, automatycznie czynią produkt dobrym. Są dumni ze swojej włoskości oraz silnie zakorzenionej tradycji weneckiej, co ma swoje odbicie podczas całego procesu produkcji.

Wszystkie ich produkty posiadają certyfikat produkcji ekologicznej. Oznacza to, że są one wytwarzane wyłącznie z certyfikowanych surowców, pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Przetwarzając produkty producenci dbają o środowisko, stosując wyłącznie naturalne nawozy bez GMO i chemikaliów.

Zboże przetwarzane jest tradycyjnie w młynie żarnowym, co pozwala zachować bogactwo wartości odżywczych zboża.

Przekąski pakowane są  w opakowania typu „otwórz-zamknij”, są bezodpadowe, uniwersalne i odnawialne.

 

Zobacz produkty

Od tego producenta

Kliknij przycisk poniżej aby zobaczyć produkty tego producenta.

Zobacz wszystkie
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA