54 produkty
Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di zucca

Nowość

Aksamitny krem z dyni z dodatkiem warzyw i przypraw. Produkt gotowy do podania. Doskonały m.in. do sosów i sals, crostini, risotto i makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema tartufata

Nowość

Krem grzybowy z pieczarek i grzybów shiitake z truflą letnią. Produkt gotowy do podania. Znakomity m.in. do bruschetty i makaronu. Dobrze łączy się z jajkami, serami i mięsem.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di pistacchio salato

Nowość

Krem pistacjowy solony w formie gęstej, kremowej pasty do smarowania, z dużą zawartością pistacji (55%). Doskonały na bruschettę, pizzę, do włoskich pierwszych dań, wytrawnych tart i deserów,

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle e pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo ® LUXURY DESIGN

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Basajo

Wyjątkowy ser pleśniowy o kremowej konsystencji, produkowany z surowego mleka owczego i poddawany długiemu okresowi dojrzewania w moszczu  szczepu winogron Passito bianco. Pokryty rodzynkami z tych samych winogron. Rozkosz degustacji. Produkt TOP GOURMET

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pesto con Basilico alla genovese DOP

Nowość

Pesto con basilico alla genovese to oryginalny, włoski, zielony sos z bazylii, sera Grana Padano, orzeszków piniowych z dodatkiem czosnku i soli

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive farcite con tonno e acciughe

Nowość

Duże zielone oliwki faszerowane tuńczykiem i anchois w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem octu winnego, oregano, pikantnej papryczki peperoncino. Wykwintna przystawka i przekąska do aperitifów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di funghi porcini

Nowość

Pasta z grzybów borowików szlachetnych. Świetna jako farsz do grzanek, kanapek lub dodatek do mięs. Idealny również do przyprawiania makaronu lub polenty.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini farciti con tonno

Nowość

Papryczki faszerowane tuńczykiem w zalewie z oleju słonecznikowego i octu winnego z dodatkiem czosnku i oregano. Doskonałe jako wykwintna przekąska i przystawka.

Delduca - placeholder
La Reinese

Sugo tonno e olive

Śródziemnomorski sos do makaronu, bogaty w dobrego tuńczyka jak i najlepsze zielone oliwki, wykończony doskonałym sosem pomidorowym i oliwą z oliwek. Gotowy do podania po podgrzaniu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive nere

Nowość

Pasta z czarnych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Peperoncini macinati in olio extravergine di oliva

Nowość

Pasta z ostrej mielonej papryczki peperoncino z czosnkiem, oregano, octem winnym. Świetna na grzanki, bruschettę, dodatek do przekąsek oraz przydania ostrości sosom do makaronu.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori secchi

Nowość

Suszone pomidory w oleju słonecznikowym i oliwie z oliwek z dodatkiem kaparów, czosnku, oregano, papryczki pikantnej peperoncino i octu winnego. Idealne do wielu potraw, sosów do pizzy oraz do podawania na desce.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Olive leccino denocciolate e condite

Nowość

Drylowane oliwki leccino w zalewie z dodatkiem octu winnego, czosnku, kopru włoskiego, pikantnej papryczki peperoncino w oleju słonecznikowym. Idealne jako przekąska i przystawka. Świetne zarówno z makaronami jak i drugimi daniami. ​​

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Patè di olive verdi

Nowość

Pasta z zielonych oliwek o intensywnym smaku dla koneserów śródziemnomorskich smaków. Znakomita na grzanki, tosty i do przygotowywania sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di Albicocca

Nowość

Salsa morelowa słodko-pikantna o aksamitnej konsystencji. Idealna do wędlin o zdecydowanym smaku jak speck, salami, mortadela, do dań z dziczyzny, sera taleggio lub pikantnej gorgonzoli

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Arance

Nowość

Salsa słodko-pikantna z kandyzowanych pomarańczy i dodatkiem aromatu musztardy. Znakomita do kaczki i kurczaka z rożna, serów typu crescenza, świeżych serów kozich czy mozzarelli.

Delduca - placeholder
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di Mele Cotogne

Salsa słodko-pikantna z pigwy z aromatem musztardy. Polecana do serów kozich, owczych o średnim okresie dojrzewania, serów provolone i caciocavallo, po roquefort i słodką gorgonzolę. Doskonale nadaje wyrazu białym mięsom.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Tris di salse dolci e piccanti: fichi, pere, arance

Nowość

Trzy malutkie salsy słodko-pikantne o smaku fig, gruszek i pomarańczy. Idealne do deski serów. Salsa pomarańczowa idealnie komponuje się z mozzarellą i świeżymi serami, figowa pasuje do pikantnej gorgonzoli, gruszkowa natomiast wyśmienicie smakuje z serem Ubriaco, Grana Padano lub Parmigiano Reggiano.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di mele a spicchi

Nowość

Salsa słodko-pikantna z cząstkami kandyzowanych jabłek. Świetna do czerwonych gotowanych mięs, pieczeni i serów, ale też jako deser i nadzienie do ciast.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di peperoni

Nowość

Salsa słodko-pikantna z papryki. Idealna do czerwonego mięsa i serów dojrzewających.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di cipolla

Nowość

Posiada konsystencję dżemu o różowym kolorze oraz słodko-pikantny cebulowy smak. Idealny dodatek do wędlin i serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce e piccante di fichi

Nowość

Salsa figowa słodko-pikantna o konsystencji dżemu. Idealny dodatek do serów dojrzewających, wędlin gotowanych i wędzonych oraz grillowanych i smażonych mięs.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce piccante di ciliege rosse Gourmet

Nowość

Salsa słodko-pikantna Gourmet z kandyzowanych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do serów owczych, serów pleśniowych, szaszłyków mięsnych i wędlin gotowanych. Do spróbowania z crescenzą i taleggio.

Delduca - placeholder
Nowość
Lazzaris

Salsa dolce-piccante di ciliege rosse

Nowość

Salsa słodko-pikantna z czerwonych czereśni z dodatkiem aromatu musztardy. Idealna do szaszłyków mięsnych, gotowanego mięsa, jak i sera Pecorino.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Crema di radicchio

Nowość

Krem z cykorii o bardzo wyraźnym smaku, wzbogacony dodatkiem sera Parmigiano Reggiano DOP. Doskonały dodatek do przystawek i przekąsek oraz urozmaicenie wyszukanych dań.

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Bomba calabrese piccante

Nowość

Bardzo pikantny krem z papryki, ostrej papryczki peperoncino, bakłażanów, pieczarek, suszonych pomidorów i karczochów w oliwce z oliwek i z dodatkiem soli i oregano

Delduca - placeholder
Nowość
Citres

Pesto alla Genovese

Nowość

Pesto z bazylii Basilico Genovese. Produkt gotowy, pasteryzowany. Znakomity jako sos do makaronów, lasagne i kluseczek gnocchi. Doskonale pasuje do szerokiej gamy dań, przystawek i przekąsek.

Delduca - placeholder
Citres

Carciofini

Karczochy w zalewie. Idealne jako dodatek lub przekąska. Wyśmienicie smakują z panini. Polecamy podawać je z porchettą.

Delduca - placeholder

Crema di asparagi

Delikatny i aromatyczny krem z młodych zielonych szparagów. Doskonały do przystawek, pierwszych i drugich dań. Znakomity zarówno do mięs, wędlin i serów, idealny do makaronów, risotto jak i dodatek kanapek.

Delduca - placeholder

Crema di carciofi

Krem z karczochów przygotowany według tradycyjnej receptury, delikatny i naturalny. Doskonały do wykwintnych kanapek, makaronów, ryżu i bułek z wytrawnym nadzieniem i ryb.

Delduca - placeholder

Crema di radicchio

Krem z czerwonej cykorii Radicchio z dodatkiem oleju z pestek słonecznika, białego wina, cebuli i buraka ćwikłowego. Doskonały do makaronu, ryżu i na grzanki.

Delduca - placeholder

Crema quattro formaggi

Krem 4 sery z wyselekcjonowanych najlepszych włoskich serów Fontal, Italico, Grana Padano DOP oraz z wyśmienitym szwajcarskim serem Emmenthal. Doskonały jako sos do makaronów krótkich, takich jak penne i farfalle. Doskonale komponuje się z kluseczkami gnocchi, świetny jako dodatek do gotowanych ziemniaków.

Delduca - placeholder

Olive verdi giganti

Duże zielone oliwki z pestkami 1,6 kg. Bardzo smaczne i eleganckie. Znakomity dodatek do aperitifów, idealne do sałatek i dań.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA