109 produktów
Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Candele Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Candele (świece) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do dań z piekarnika oraz zup.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Conchiglioni Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Conchiglioni to makaron z włoskiej pszenicy durum. Jakość produktu jest certyfikowana znakiem IGP. Ten krótki makaron jest szczególnie popularny w przepisach na zupy i gulasze, a także jako makaron zapiekany w piekarniku.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Gnocchi Sardi Dolce&Gabbana

Nowość

Gnocchi sardi to krótki, prążkowany makaron pochodzący z Sardynii. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Te małe kąski są idealne do solidnych sosów z kiełbasą, jagnięciną lub dziczyzną.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Linguine Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Linguine ("spłaszczone spaghetti") z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Ciasto na makaron jest przeciągane przez specjalne matryce z brązu i wolno suszone, produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni dla dań rybnych i warzywnych.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Mezzi Paccheri Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Paccheri to makaron z włoskiej pszenicy durum. Jakość produktu jest certyfikowana znakiem IGP. Idealny do zapiekanych dań z makaronu, zup i sałatek makaronowych.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Mezzi Rigatoni Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Mezzi Rigatoni z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Format o długości 3,5 cm i średnicy 8 mm. Uniwersalny - do przeróżnych sosów.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Pappardelle

Nowość

Makaron Pappardelle z semoliny z włoskiej pszenicy durum w kształcie płaskich pasków. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Ten rodzaj makaronu wybornie komponuje się z mięsnym ragù.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Penne Mezzani Rigate Dolce&Gabbana

Nowość

Penne mezzani rigate (pióra) to makaron z włoskiej semoliny z twardej pszenicy durum. Prążkowany kształt pomaga zatrzymać sos. Świetnie pasuje do makaronu alla norma (z bakłażanem, pomidorami i słoną ricottą), sosu borowikowego czy klasycznego pesto bazyliowego.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Spaghetti Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Spaghetti (długie nitki) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Ciasto na makaron jest przeciągane przez specjalne matryce z brązu i wolno suszone. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni dla klasycznych sosów np. al pomodoro czy aglio olio.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Spaghetti Lunghi Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Spaghetti Lunghi (długie spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do klasycznych sosów.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Tagliatelle

Nowość

Makaron Tagliatelle z semoliny z włoskiej pszenicy durum w kształcie płaskich pasków. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Ten format makaronu wybornie komponuje się z mięsnym ragù.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Tortiglioni Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Tortiglioni to makaron z włoskiej pszenicy durum, jakość produktu jest certyfikowana znakiem IGP. Najpopularniejsze przepisy z makaronem tortiglioni to te oparte na sosie ze świeżych pomidorów, ale także dania z rybami i warzywami.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Vermicelli Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Vermicelli (dłuższe spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Makaron o grubej średnicy oraz potwierdzony certyfikatem I.G.P. Odpowiedni do klasycznych sosów, a także, jeśli połamany, do zup.

Delduca - placeholder
Nowość

Pastificio G. di Martino Ziti Lunghi Dolce&Gabbana

Nowość

Makaron Ziti Lunghi (długie spaghetti) z semoliny z włoskiej pszenicy durum. Produkt potwierdzony certyfikatem I.G.P. Do klasycznych sosów.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina classica 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa o smaku klasycznym. Produkt z ekologicznych składników i w 100% z mąki włoskiej. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Gnoccotina rosmarino 350 g

Nowość

Wypiekana w piecu, chrupiąca biologiczna przekąska zbożowa z rozmarynem. Produkt z ekologicznych składników, 100% mąki włoskiej i z dodatkiem włoskiego ekologicznego rozmarynu. Wybornie sprawdzi się jako element aperitifu, a także solo, czy z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Piadatina classica 350 g

Nowość

Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa o smaku klasycznym, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość
Figulì

Przekąska bio Piadatina rosmarino 350 g

Nowość

Chrupiąca, wypiekana w piecu przekąska zbożowa z rozmarynem, bez dodatku drożdży. Produkt 100% z mąki włoskiej, z biologicznych składników. Doskonały dodatek do aperitifu, znakomity także solo i z ulubionymi dipami.

Delduca - placeholder
Nowość

LATTA D&G ‚A PUMMAROLA Pasta di Gragnano

Nowość

Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano, również w opakowaniach sygnowanych przez projektantów, 2 puszki pomidorów oraz autorski fartuszek. Idealny na prezent.

Delduca - placeholder
Nowość

LATTA D&G CASA ITALIANA Pasta di Gragnano

Nowość

Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano oraz autorski fartuszek. Idealny prezent.

Delduca - placeholder
Nowość

LATTA D&G NAPOLI AUTENTICA Pasta di Gragnano

Nowość

Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano, również w opakowaniach sygnowanych przez projektantów, 2 puszki pomidorów oraz autorski fartuszek. Idealny na prezent.

Delduca - placeholder
Nowość

LATTA D&G SPECIAL EDITION Pasta di Gragnano

Nowość

Kolorowe ozdobne pudełko Dolce&Gabbana zawiera 5 rodzajów makaronu z Gragnano IGP zrobionego w 100% z włoskiej pszenicy, dwie puszki pomidorków Corbarino z Gór Lattari oraz dwa obrusiki zaprojektowane przed Dolce&Gabbana . Idealny pomysł na prezent.

Delduca - placeholder
Nowość

LATTA D&G THE ORIGINAL Pasta di Gragnano

Nowość

Metalowy zestaw pudełkowy zaprojektowany przez dom mody Dolce&Gabbana. Opakowanie skrywa selekcję makaronów IGP z Gragnano oraz autorski fartuszek. Idealny prezent.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Al Cocktail Martini

Nowość

Niebieski ser z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany koktajlem Martini. Potężny, ponadczasowy i elegancki. Wyjątkowy ser do degustacji. Skosztuj go solo lub owocami czy bakaliami.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Bufala Glera

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka bawolego z wytłoczynami z winogron Glera oraz białym winem Conegliano Valdobbiane Prosecco DOCG. Świetnie sprawdzi się solo lub jako część degustacji przy akompampaniamencie wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Fieno

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego, dojrzewający w sianie i ziołach - rustykalny diament na talerzu. Nie zawiera laktozy. Doskonały zarówno solo, jak i na deskę serów i wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Foglia Noce

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego, uszlachetniany w liściach orzecha włoskiego. Idealnie sprawdzi się solo, a także w ramach aperitivu.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Pepe & Olio E.V.O.

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego z pieprzem i oliwą z oliwek extravergine, bez laktozy. Zawinięty w liście orzecha włoskiego, zgodnie ze starożytną metodą konserwowania sera i wzbogacania jego walorów smakowych. Idealnie sprawdza się solo lub jako część degustacji przy akompaniamencie wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Timo

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego, muśnięty oliwą i oprószony tymiankiem. Nie zawiera laktozy. Idealny solo jak i na talerz wędlin i serów, zwłaszcza w akompaniamencie owoców i wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Tonka & Vermouth

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego z fasolką Tonka i czerwonym wermutem Bordiga Red. Bez laktozy. Świetnie smakuje solo, zwłaszcza z kieliszkiem dobrego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Capra Traminer

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka koziego, nie zawiera laktozy. Uszlachetniany białym winem Traminer. Idealnie sprawdzi się solo jak i w akompaniamencie wina i wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Ciock

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego bez laktozy uszlachetniany winem Cabernet i Merlot. Na skórce pokryty wytłoczynami z czerwonych winogron. Wybornie smakuje solo oraz jako część aperitivu czy degustacji z czerwonym winem.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Feletto Bio Latte Crudo

Nowość

Miękki ser Feletto produkowany z mleka krowiego. Kremowy i przyjemny. Mleko najwyższej jakości pochodzące głównie z Wenecji Euganejskiej oraz z terenów Narodowego Parku Dolomitów Bellunesi. Idealnie smakuje solo, ale również z przekąskami, wędlinami oraz winem.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio al Cocktail Manhattan

Nowość

Dojrzewający ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego o smaku koktajlu Manhattan. Bajeczny, jak z amerykańskiego snu. Wyjątkowy ser do degustacji. Świetnie smakuje solo lub z kieliszkiem ulubionego wina i drobnych przekąsek.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Choco 21

Nowość

Dojrzewający ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany likierem czekoladowym. Wyjątkowy i niepowtarzalny. Idealny ser do degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Lemon

Nowość

Dojrzewający ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany kwaśno-słodkim likierem Limoncino. Wyjątkowy ser do degustacji. Do skosztowania w formie deseru.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Oro Rosso

Nowość

Dojrzewający ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany słodkim winem Raboso. Wyjątkowy ser do degustacji. Spróbuj kawałek Oro Rosso jako deser przy akompaniamencie kieliszka słodkiego wina Raboso.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Oro Verde

Nowość

Dojrzewający ser pleśniowy z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany likierem pistacjowym. Wyjątkowy ser do degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Formaggio Ubriaco Pinot Rose’ La Jara

Nowość

Półtwardy ser z pasteryzowanego mleka krowiego dojrzewający w winie Pinot Rosè la Jara' i jego wytłokach. Wyjątkowy ser do degustacji. Można połączyć go z kieliszkiem Pinot Grigio aby zmaksymalizować doznania.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Millefoglie al Marzemino

Nowość

Ser z surowego mleka krowiego uszlachetniany winem Marzemino Passito. Bez laktozy, półtwardy, o wyraźnym winnym aromacie. Idealny do degustacji w akompaniamencie wina lub solo.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Millefoglie al Tartufo

Nowość

Ser z surowego mleka krowiego bez laktozy. Cieniutkie warstwy poprzeplatane smugami czarnej trufli z Acqualagna. Ten delikatnie słony i pikantny ser smakuje wybitnie solo oraz jako część degustacji przy czerwonym winie.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser San Pietro In Cera D’api

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego, o miodowo-waniliowym posmaku, pokryty na skórce woskiem pszczelim o charakterystycznej intensywnej żółtej barwie. Idealny na deskę serów, najlepiej z kieliszkiem wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Frantoio d’Orazio

Olio Extra Vergine Di Oliva Orchestra

Nowość

Oliwa z oliwek extravergine Orchestra z linii Luminarie, tłoczona na zimno. Oliwa najwyższej jakości, uzyskana wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Idealna na zimno i na ciepło. Doskonała do dań z gotowanymi ziemniakami, serem mozzarella, białym mięsem oraz gotowanymi rybami. Polecana do sosów czy jako dodatek do zup kremów lub warzywnej minestrone z ryżem.

Delduca - placeholder
Nowość

Olio Extravergine di Oliva Moniga

Nowość

Najwyższej jakości, tłoczona na zimno 100% włoska oliwa z oliwek extravergine EL NOSTRA' z Moniga del Garda w Lombardii. Otrzymywana z włoskich oliwek o intensywnym aromacie i "słodkim" smaku. Doskonała zarówno do dań na zimno jak i na ciepło, sałatek czy pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego. Znakomity akompaniament aperitifu. Doskonały sam w sobie.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL PISTACCHIO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany kremem pistacjowym i siekanymi pistacjami. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA AL TARTUFO

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany czarną truflą letnią. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser PICCOLO FIORE DI BUFALA ALLA NOCCIOLA

Nowość

Ekskluzywny serek pleśniowy z pasteryzowanego mleka bawolego nadziewany pastą z orzechów laskowych. Doskonały sam w sobie. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka, czy akompaniament aperitifu.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli Tuma del Trifulau Mini®

Nowość

Ekskluzywny miękki serek pleśniowy z mleka krowiego z truflą letnią. Znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie młodego czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Moro Formaggi

Ser Fior D’Arancio DOCG

Nowość

Ser pleśniowy typu Blue Cheese z pasteryzowanego mleka krowiego uszlachetniany w winie o aromatach pomarańczy Fior d'Arancio DOCG. Ser o wyjątkowej elegancji i niezwykłym smaku, prawdziwa harmonia zmysłów. Ser do degustacji.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Monteterno al tartufo nero

Nowość

Ser z pasteryzowanego mleka owczego z czarną truflą, dojrzewający 3 miesiące. Ser zwarty, o mocnym smaku mleka owczego i czarnej trufli. Doskonały na wykwintną deskę serów. Idealny do wykwintnych przekąsek i jako wykończenie antipasti. Znakomity na wyrafinowanej pizzy Gourmet.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con praline di cioccolato incarto artigianale

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con praline di cioccolato

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z pralinkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone con crema limoncello

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem limoncello na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone alle bollicine Trevigiane

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio incarto artigianale

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa w eleganckim rzemieślniczym opakowaniu.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone al pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Pandoro classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna babka waniliowa na naturalnym zakwasie z cukrem pudrem do posypania. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Panettone classico

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Pandoro

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Mini Panettone

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Cantucci alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Wyłącznie na Boże Narodzenie
Fraccaro spumadoro

Torrone tenero alle mandorle e pistacchio

Wyłącznie na Boże Narodzenie

Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.

Delduca - placeholder
Nowość
La Reinese

Pomodori a spicchi semi-secchi

Nowość

Doskonałej jakości włoskie pomidory pół-suszone w cząstkach z regionu Kampania, w zalewie z oleju słonecznikowego z dodatkiem przypraw i ziół. Doskonałe do przystawek, sałatek, kanapek, dodatek do dań głównych i pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala affumicata DOP to wędzony ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych z regionu Kampania. Idealny ser do pizzy, makaronu i wielu innych potraw.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Bocconi di bufala Salerno

Nowość

Bocconcini di Bufala Campana DOP to kuleczki mozzarelli z mleka bawolego z regionu Kampania. Znakomite na pizzę, zwłaszcza do klasycznej caprese.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella di bufala Salerno

Nowość

Ser Mozzarella di bufala Campana DOP to włoski ser z mleka bawolego, z rodziny serów podpuszczkowych. Pochodzi z południowych Włoch, regionu Kampania.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Masło z truflą Occelli® Burro con tartufo d’estate

Masło z mleka krowiego z dodatkiem trufli letniej. Idealne do makaronów, dań typu fonduta i patè. Znakomicie sprawdzi się jako przystawka rozsmarowane na grzance lub jako dodatek do klasycznej jajecznicy.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Barolo

Nowość

Ser z mleka krowiego i mleka owczego dojrzewający w wytłokach winogron wzbogaconych winem Barolo DOCG. Ser do degustacji i medytacji. Dobrze komponuje się z wysokiej jakości winami vintage jak np. Barolo, Barbaresco, Amarone, Chianti, Sassicaia. Można podawać go również w akompaniamencie marmoladki figowej.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Bianco di Langa al Tartufo

Ser na podpuszczce pochodzenia roślinnego wytwarzany z wysokiej jakości włoskiego mleka krowiego i koziego, wzbogacony płatkami trufli letniej. Znakomity zarówno jako przystawka jak i zwieńczenie posiłku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio

Occelli® Castelmagno DOP Alpeggio to ser dojrzewający z mleka krowiego z ewentualnym dodatkiem mleka owczego lub koziego, wytwarzany od wieków w wysokich partiach Alp. Doskonały sam w sobie lub z dodatkiem miodu górskiego. Idealny do risotto, kluseczek gnocchi, ravioli i słonych wypieków.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Toma Monte Regale

Ser z mleka krowiego o słodkim smaku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Tuma dla Paja

Ekskluzywny ser z mleka krowiego i owczego dojrzewający w sianie. Doskonały sam w sobie, znakomity jako aperitivo, zwłaszcza w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Valcasotto D’Antan

Wysokiej jakości ser dojrzewający ze świeżego mleka krowiego. Znakomity sam w sobie. Idealny także jako dodatek lub na zakończenie posiłku.

Delduca - placeholder
Beppino Occelli

Ser Occelli® Verzin 100 % Capra

Ser pleśniowy w 100% z mleka koziego. Idealny sam lub rozsmarowany na grzance. Doskonały jako dodatek do makaronów lub kluseczek gnocchi.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Caciobarricato

Nowość

Ser dojrzewający z niepasteryzowanego mleka krowiego typu pasta filata uszlachetniany w baryłkach z wytłokami czerwonych winogron i czerwonym winem. Doskonały w akompaniamencie czerwonego wina.

Delduca - placeholder
Nowość
La Casearia Carpenedo

Ser Don Carlo

Nowość

Ser twardy z niepasteryzowanego mleka krowiego, na koziej podpuszczce, dojrzewający minimum 3 miesiące. Znakomicie komponuje się z aromatycznymi białymi winami oraz młodym czerwonym winem. 

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mini Mozzarelline fior di latte

Nowość

Mozzarella z mleka krowiego typu pasta filata w mini kuleczkach. Świeży, miękki i elastyczny serek podpuszczkowy z regionu Apulia. Ozdobne i efektowne, sprawdzą sie w daniach na zimno, jak i w daniach zapiekanych

Delduca - placeholder
Nowość
Valcolatte

Ser Perline di mozzarella 120g

Nowość

Mozzarella w formie malutkich kuleczek o wadze 1 grama z pasteryzowanego mleka krowiego. 100% produkt włoski. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite na zimno jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki, jak też na ciepło np. na pizzę gourmet.

Delduca - placeholder
Nowość
Valcolatte

Ser Ricotta 250 g

Nowość

Świeży serek serwatkowy, niedojrzewający o gęstej, kremowej konsystencji. Powstaje z serwatki po produkcji serów podpuszczkowych oraz mleka krowiego i śmietanki. Idealny jako farsz do makaronów (tortellini, ravioli itp.). Świetnie smakuje sam. Doskonały jako składnik ciast i deserów.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Ricotta Toscana di pura pecora

Nowość

Ricotta z pasteryzowanego mleka owczego i serwatki mleka owczego. Świeży serek o bardzo wszechstronnym zastosowaniu z regionu Toskania.

Delduca - placeholder
Nowość
Valcolatte

Ser Ricottine 2x100g

Nowość

Serek ricotta w małych kubeczkach, pakowany podwójnie. Kremowa i jednocześnie krucha, wyłącznie z pasteryzowanego mleka krowiego. Idealna na raz! Zarówno do deserów jak i dań wytrawnych.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Perlagrigia sotto cenere

Ser z pasteryzowanego mleka krowiego z truflą, dojrzewający minimum miesiąc. Jego skórka uszlachetniana jest ziołami i naturalnym popiołem bukowym. Wyjątkowy ser do degustacji, świetnie smakuje solo przy kieliszku wina.

Delduca - placeholder
Nowość
Capurso Azienda Casearia

Ser Scamorza bianca d’amore

Nowość

Ser z masy parzonej o półtwardej konsystencji i charakterystycznym kształcie gruszki, delikatny w smaku, lekko słony. Znakomity jako przystawka z warzywami, lokalnym pieczywem, plasterkowanymi wędlinami oraz do dań zapiekanych.

Delduca - placeholder
Nowość

Base per Pinsa Romana

Nowość

Wstępnie wypieczona Pinsa Romana to baza pod prawdziwą, oryginalną rzymską pinsę, której początki sięgają starożytnego Rzymu. Obłożona najwyższej jakości włoskimi składnikami to doskonała alternatywa dla pizzy.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

I Giacomini

Nowość

Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.

Delduca - placeholder
Nowość
Salumificio De Stefani

Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani

Nowość

Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno. 

Delduca - placeholder
Nowość

Bresaola alla Tirolese

Nowość

Bresaola wołowa po tyrolsku. Z wyselekcjonowanego mięsa (zrazówka wołowa) z najlepszych włoskich hodowli. Idealna do pizzy, kanapek i przystawek. Świetna jako carpaccio z rukolą i serem grana.

Delduca - placeholder
Nowość

Carpaccio di Bufala

Nowość

Świeże mięso bawolic z wyselekcjonowanych włoskich hodowli do przygotowania najwyższej jakości carpaccio o delikatnym i wyrafinowanym smaku

Delduca - placeholder
Nowość

Pancetta coppata

Nowość

Pancetta coppata to połączenie chudego boczku (pancetta) z coppą czyli karkówką wieprzową. Włoska wędlina o subtelnym, ale intensywnym smaku, doskonała z domowym pieczywem.

Delduca - placeholder
Nowość

Porchetta di Ariccia IGP

Nowość

Tradycyjna włoska pieczeń z szynki wieprzowej z Ariccia w regionie Lacjum o recepturze sięgającej czasów antycznych. Pieczeń doprawiana czosnkiem, solą, pieprzem i rozmarynem. Może być podawana zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna do pizzy, kanapek, przystawek czy jako danie główne.

Delduca - placeholder
Nowość

Vitello tonnato

Nowość

Vitello tonnato czyli cielęcina w sosie tuńczykowym z kaparami. Doskonałe danie gotowe do podania, w formie zimnego bufetu. Znakomite zarówno jako klasyczna przystawka, przekąska na przyjęciach (np. finger food), nadzienie do tramezzini i panini, dodatek do focacci czy jako samodzielne danie.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Bufala DOP Zizzona

Nowość

Ser Bufala DOP Zizzona to świeży włoski ser z mleka bawolego o owalnym kształcie, cienkiej skórce i delikatnym kremowym smaku, rodem z południa Włoch. Jego wygląd i nazwa nawiązują do kształtu obfitego kobiecego biustu. Zizzona doskonale komponuje się z wieloma produktami, sałatkami, wędlinami, daniami czy pizzą. Bardzo efektownie prezentuje się wypełniona farszem, w wersji na przyjęcia i okazałe spotkania towarzyskie.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Gorgonzola DOP Dolce

Łagodny ser pleśniowy z mleka krowiego o bardzo kremowym i miękkim sercu. Wytwarzany z wyselekcjonowanego mleka włoskiego, pochodzącego z obszaru objętego nadzorem włoskiego Konsorcjum ochrony jakości produktów. Idealny solo i na deskę serów. Znakomity również do stworzenia doskonałych kremowych sosów.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Hyrkus di Capra

Gorgonzola z pasteryzowanego mleka koziego o miękkiej, kremowej konsystencji. Ser rzemieślniczy, dojrzewający, umiarkowanie pleśniowy. Ser do degustacji. Doskonały na elegancką deskę serów.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat

Nowość

Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Mozzarella Fior di Latte

Nowość

Mozzarella Fior di Latte to ser z krowiego mleka typu pasta filata. Produkt w formie kuleczek. Elegencki produkt na pizzę oraz do sałatek.

Delduca - placeholder
Nowość
Ignalat

Ser Mozzarella Fior di Latte Ignalat

Nowość

Świeży ser podpuszczkowy z mleka krowiego, miękki i delikatny z regionu Apulia. Doskonała na zimno. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.

Delduca - placeholder

Ser Mozzarella in filone per pizza „Filomena”

Wysokiej jakości mozzarella z mleka krowiego o zwartej strukturze i miękkiej konsystencji w formie wałeczka. Doskonała na pizzę i do innych zastosowań w kuchni.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Malto d’orzo e Whisky

Nowość

Ser z mleka krowiego i koziego o intensywnym zapachu i smaku, dojrzewający na słodzie jęczmiennym i whisky. Znakomity w akompaniamencie ciemnych rzemieślniczych piw jak również whisky. Idealnym słodkim towarzyszem tego sera jest konfitura z owoców leśnych.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® al Pepe Nero e Bacche Rosa

Nowość

Ser z mleka krowiego i owczego, dojrzewający 4 miesiące, uszlachetniany czarnym pieprzem i różowym pieprzem peruwiańskim

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® con frutta e Grappa di Moscato

Nowość

Ser długodojrzewający z mleka owczego i krowiego o zwartej konsystencji, uszlachetniany dodatkiem owoców i destylatem Grappa di Moscato

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® in foglie di castagno

Nowość

Długodojrzewający twardy ser z mleka koziego i krowiego, uszlachetniany liśćmi kasztanowca. Znakomity jako przystawka i dodatek do makaronów i mięsnych drugich dań. Doskonały w akompaniamencie wielkich piemonckich win takich jak Barolo czy Barbaresco, jak też ciemnego rzemieślniczego piwa.

Delduca - placeholder
Nowość
Beppino Occelli

Ser Occelli® nel fieno Maggengo

Nowość

Ser długo dojrzewający z mleka krowiego uszlachetniany alpejskim majowym sianem i piwem. Doskonały w towarzystwie win piemonckich takich jak Barolo, Langhe Rosso czy Barbaresco. Idealnie komponuje się z czerwonymi mięsami. Idealny dodatek do wędlin włoskich i przystawek.

Delduca - placeholder

Ser Provolettina Auricchio

Ser półtwardy z mleka krowiego produkowany według antycznej, tradycyjnej receptury wytwarzania Provolone Auricchio. Krótki okres dojrzewania sprawiam, że jest on sprężysty i delikatny w smaku. Doskonały jako składnik przekąsek czy pierwszych i drugich dań głównych, w formie panierowanej, smażonej, grillowanej lub pokrojony w kostkę jako składnik sałatek.

Delduca - placeholder
Nowość
Latteria Perenzin

Ser Robiola di Capra sac-à-poche

Nowość

Kremowy pasteryzowany ser kozi z regionu Wenecja Euganejska, w rękawie cukierniczym. Idealny do nadziewania. Uniwersalny - doskonale sprawdzi się na zimno do krakersów, kanapek, jak i na ciepło do sosów do makaronu czy ravioli.

Delduca - placeholder
Nowość

Ser Stracchino

Nowość

Świeży, kremowy ser z pełnotłustego mleka krowiego o konsystencji pasty i aromacie twarogu do smarowania.  Idealny jako przystawka, do świeżego pieczywa i wykwintnej pizzy.

Delduca - placeholder
La Casearia Carpenedo

Ser Ubriaco di Amarone DOCG

Półtwardy ser z niepasteryzowanego mleka krowiego dojrzewający w winie Amarone della Valpolicella Classico D.O.C.G. Wyjątkowy ser do medytacji zwłaszcza w akompaniamencie dobrych czerwonych win.

Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę

Zachwyć podniebienia swoich klientów

STRONA KONTAKTOWA