Wino V8+ Sior Bruno Prosecco Millesimato Extra Brut DOC
Prosecco DOC Millesimato Sior Bruno to wytrawne wino z winogron odmiany Glera. Produkt pochodzi z terenów niziny w zachodniej części Friuli-Wenecji Julijskiej. Idealny akompaniament do musu z kielca, surowych przekąsek, smażonych ryb, panierowanych warzyw, risotto z langustynkami czy spaghetti z homarem.
Wino V8+ Sior Gino Prosecco Millesimato Dry DOC
Prosecco Millesimato Dry z przyjemną zawartością cukru resztkowego z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych winogron Glera z danego rocznika. Doskonałe jako aperitif do finger food fusion. Znakomite do różnorodnych lekkich przekąsek.
Wino V8+ Toni Prosecco Valdobbiadene Sup.di Cartizze DOCG Dry
Wino V8 Toni Prosecco Valdobbiadene Superiore di Cartizze DOCG Dry. Prosecco ze szczepu winogron Glera uprawianych wśród wzgórz Cartizze, w samym sercu Valdobbiadene. Idealny jako delikatny aperitif lub na koniec dania; świetnie pasuje do tataru z ryby lub do deserów na bazie owoców.
Wino V8+ Sior Sandro Prosecco Extra Dry DOC
Musujące Prosecco DOC o znakomitej świeżości i pijalności z winogron szczepu Glera. Musowane metodą Martinottiego. Idealne na aperitif z przyjaciółmi. Znakomite ze świeżymi serami.
Wino V8+ Sior Berto Prosecco Brut DOC
Eleganckie, owocowe, harmonijne Prosecco w najwytrawniejszym wydaniu BRUT. Znakomicie sprawdzi się w zestawieniu zarówno ze słodkimi i słonymi daniami. Wino idealne do smażonej ryby lub wykwintnej pizzy gourmet.
Wino V8+ Sior Piero Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG
Wyrafinowane Prosecco Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry DOCG o niepowtarzalnych aromatach ze wzgórz Valdobbiadene. Owocowe i miękkie, półwytrawne. Znakomite na każdą okazję.
Wino V8+ Sior Lele Prosecco Rosé Brut DOC
Niezwykle świeże i przyjemne różowe Prosecco Rosé ze szczepów Glera i Pinot Nero fermentowane metodą Martinottiego. Idealny towarzysz na aperitif lub kreatywną kolację z przyjaciółmi. Wino bardzo wszechstronne i łatwo pijalne.
Piwo AMBITA birra chiara MONOLUPPOLO 100% italiana
Włoskie jasne piwo typu Single Hop z jednej odmiany chmielu. Łatwo pijalne, z charakterystycznym chmielowym finiszem. Piwo wysokiej fermentacji wtórnie fermentowane w butelce, niepasteryzowane. Nowa pojemność: 500 ml. Znakomite na każdą okazję. Doskonały wybór do pizzy i przystawek.
I Giacomini
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Speck Sauris
Podwędzany udziec wieprzowy - rodzaj szynki dojrzewającej z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, naturalnie wędzony. Jeden z najbardziej znanych specjałów miasta Sauris w północnych Włoszech.
Salsiccia piccante Sauris
Wysokiej jakości wędlina dojrzewająca z dodatkiem ostrej papryczki peperoncino
Filetto di Sauris
Dojrzewająca włoska polędwiczka wieprzowa Sauris o delikatnie „słodkim” i zarazem szlachetnym smaku podkreślonym ziołami i delikatnym wędzeniem w dymie bukowym. Znakomita wykwintna przystawka bądź przekąska. Produkt dla wyjątkowo wymagających podniebień.
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.