Nowość
Masseria Dello Sbirro
Pacchetelle di Pomodorino Giallo Campano
Nowość
Żółte pomidorki ze stoków Wezuwiusza. Idealne do delikatnych dań jak np. dania rybne, delikatne mięsa. Doskonałe do eleganckich i wyszukanych makaronów, pizzy i focacci.
Nowość
Masseria Dello Sbirro
Pacchetelle rosse del Piennolo del Vesuvio D.O.P.
Nowość
Czerwone pomidorki z Wezuwiusza z certyfikatem DOP. Soczyste, pełne smaku pomidorki uprawiane na żyznej wulkanicznej glebie, pod gorącym słońcem południa. Doskonałe do mięs, ryb, makaronów i na pizzę.
Nowość
Ignalat
Ser Sfoglia di mozzarella per ripieni
Nowość
Świeże płaty mozzarelli do faszerowania. Doskonałe jako baza do przygotowania efektownych, prostych, lekkich przekąsek i włoskich przystawek.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA