Polselli
Polselli Farina senza glutine per Pizza
Mąka bezglutenowa, idealna do wyrobu chleba, pizzy, focacci.
Nowość
Salumificio De Stefani
I Giacomini
Nowość
Giacomini to podwędzana wędlina dojrzewająca z najszlachetniejszych partii wieprzowiny, uszlachetniana w ziołach i winie Marsala. Idealna solo lub jako elegancki dodatek do deski wędlin.
Nowość
Salumificio De Stefani
Skenal (Filone Suino Stagionato) DeStefani
Nowość
Skenal czyli schab wieprzowy ze skórą to delikatnie podwędzana wędlina z najszlachetniejszych części schabu wieprzowego. Idealny na deskę wędlin, do letnich sałatek i letnich dań na zimno.
Polselli
Polselli Sale marino artigianale
Bogata w magnez, jod oraz inne elementy odżywcze niezbędne dla ludzkiego organizmu. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA