Nasze produkty
U nas znajdziesz to, czego potrzebujesz. Zapewnij unikalne przeżycie swoim klientom i znajdź odpowiednie włoskie smaki dla swojego biznesu.
Salame Firenze Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Firenze o aromacie kopru włoskiego, to klasyk wśród włoskich wędlin. Toskańska wędlina w naturalnym jelicie, dojrzewająca 80 dni. Polecana do kanapek (np. focacci czy schiacciaty), na pizzę oraz na pinsę. Znakomita jako przekąska przy akompaniamencie czerwonego wina.
Salame Ungherese Boschi
Dojrzewające salami z włoskiej wieprzowiny w naturalnym jelicie. Dojrzewa średnio 80 dni, ma cylindryczną formę. Idealne do kanapek, talerza wędlin, a także na pizzę czy pinsę.
Spianata Piccante Boschi
Dojrzewające salami z włoskiej wieprzowiny w syntetycznej osłonce. Dojrzewa średnio 60 dni oraz charakteryzuje się pikantnym smakiem oraz spłaszczoną formą. Pikantny smak uwydatni charakter chrupiącej pizzy oraz kanapek na zimno i ciepło.
Salame Contadino Boschi
Dojrzewające salami wieprzowe Contadino to wyjątkowa włoska wędlina. Charakteryzuje się nieregularnością naturalnej osłonki z jelita okalającej mięso, jest wiązane ręcznie oraz dojrzewa średnio 60 dni. Idealnie sprawdzi się w ramach deski wędlin i serów, a także w chrupiących focacciach czy schiacciatach, tworząc z innymi dodatkami wyjątkowe kanapki idealne na lunch.
Prosciutto Di Parma DOP 30 mesi
Najwyższej jakości Szynka Parmeńska DOP dojrzewająca minimum 30 miesięcy, bez kości. Dojrzewająca szynka wieprzowa to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.
Prosciutto Di Parma DOP 18 mesi
Szynka parmeńska DOP dojrzewająca 18 miesięcy. Dojrzewająca szynka wieprzowa crudo to aromatyczna propozycja dla koneserów. Idealna na przystawki, do kanapek oraz jako dodatek do pizzy lub składnik dań głównych.
Patu’ Primitivo IGT Salento
Czerwone wino apelacji Salento IGP ze szczepu winogron Primitivo z włoskiej Apulii. Wino o rubinowej barwie i owocowym smaku. Polecane do pikantnych pierwszych dań oraz pieczonego mięsa.
Ser Pecorino a crosta fiorita „Cupido”
Ser "Amorek" z pasteryzowanego 100% mleka owczego z Toskanii, o skórce pokrytej przerostami kultur pleśniowych. Miękki serek o delikatnym smaku, dojrzewający do 20 dni. Gomółka o kształcie serca. Idealny wybór na Walentynki.
Panettone con gocce di cioccolato
Włoska tradycyjna babka Panettone na naturalnym zakwasie z groszkami czekoladowymi. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone con crema al limone
Włoska babka Panettone z kremem cytrynowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone alle bollicine
Włoska babka Panettone z kremem Prosecco DOCG na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone al pistacchio
Włoska babka Panettone z kremem pistacjowym na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Panettone classico
Włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Pandoro
Klasyczna mini babeczka waniliowa bez dodatków na naturalnym zakwasie. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Mini Panettone
Mini panettone - włoska klasyczna babka Panettone z dodatkiem rodzynek i kandyzowanej skórki pomarańczy. Tradycyjna babka bożonarodzeniowa.
Cantucci alle mandorle
Cantucci z migdałami. Włoskie ciasteczka o suchej, zwartej konsystencji z losowo rozmieszczonymi prażonymi migdałami. Doskonale smakują z kawą lub słodkim winem likierowym. Tradycyjny, klasyczny dodatek do słynnego wina Vin Santo.
Torrone tenero alle mandorle
Delikatny, miękki biały nugat Torrone z migdałami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.
Torrone tenero alle mandorle e pistacchio
Delikatny biały nugat Torrone z migdałami i pistacjami. Niezrównane połączenie smaku prażonych migdałów, pistacji, miodu i białek jaj. Typowy włoski przysmak świąteczny.