Nowość
Ignalat
Ser Burrata Al Basilico Ignalat
Nowość
Świeży ser z pasteryzowanego mleka z regionu Apulia. Niepowtarzalna wersja w bazyliowej wersji dla smakoszy. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
Nowość
Capurso Azienda Casearia
Ser Scamorza bianca d’amore
Nowość
Ser z masy parzonej o półtwardej konsystencji i charakterystycznym kształcie gruszki, delikatny w smaku, lekko słony. Znakomity jako przystawka z warzywami, lokalnym pieczywem, plasterkowanymi wędlinami oraz do dań zapiekanych.
Nowość
Ignalat
Ser Mozzarella Ciliegina Ignalat
Nowość
Niewielkie kuleczki mozzarelli o smaku i jakości klasycznej mozzarelli. Efektowne i dekoracyjne. Znakomite jako przystawka, przekąska lub składnik sałatki.
Nowość
Ignalat
Ser Mozzarella Fior di Latte Ignalat
Nowość
Świeży ser podpuszczkowy z mleka krowiego, miękki i delikatny z regionu Apulia. Doskonała na zimno. Znakomita jako składnik potraw i receptur. Idealna na pizzę i piadinę.
Skontaktuj się z nami i rozpocznij współpracę
STRONA KONTAKTOWA